Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slovenija ili Norveska bi dobra dosla. Irsku neka ostave Svedima.
NEBI VALA JARANE NI IRSKU...
ja bih volio srbiju. UPS nisu na spisku
Hocemo sosede Slovence da se igramo!
😁😁😁😁😁😁😁😁
Najvise nam odgovaraju igrom Irci,jer preskacu igru,klasično ostrvsko nabijanje
volio bi Argentinu ? ?
Meša pili naopako...
Meša, kralj
Bosnjacki merhamet (jos jednom) na djelu.
Eki Meše šatro nebi volio Sloveniju?70% BiH bi volilo dobiti Slovence a on jok.Vidi se da je Manijakalni željovac u duši.
@Hamo pročito sam 2x al đaba,samo sam si zakomplikovo sad ni ono što sam ko skonto,nekontam
Slovenci nisu atraktivni kao ostali,igrači bi se manje naostrili a igraju sigurno tehnički dotjeranije od Iraca npr
Čuj ,Danaska'. Valjda ,Danska'. ccc
E jebiga Mesa malo ga i ti kakiš, Slovenci realno najslabiji od ove 4 ekipe. Osim Slovenije, Norveska bi mozda bila podoban protivnik.
Jesi ti igro fudbal ikad?Slovenci su za Irce Brazil,nama je uvijek odgovarao ostrvski fudbal,jer smo mi tehnički jaki a ostrvljani preskacu igru.Slični su i Norvežani.
Nadamo se da ćeš učiniti najbolje što možeš ko god nam došao...Nadamo se najboljem ishodu..
pobjediti koga god dobijemo- nego šta ...... nama ce to znaciti mnogo a selektoru i igracima još više, cijene ce im porasti, i imace dobre transfere ...da nisu ukenjali na SP-u i da smo prošli bar u drugi krug, bili bi još cijenjeniji .... ali treba popravljati našu igru i lagano ubacivati brze, jake, prodorne igrace, koji su u top formi, moramo prevazilaziti deficit u igracckom kadru i imati cca 30 igraca u svakom trenutku spremnih da igraju.... doduše Meša širi igracki kadar dok je prije bio smanjen na cca17 igraca jer mu nisu ni trebali "ionako igra 11 igraca i par zamjena"
Danska je ozbiljna selekcija i mislim kvalitetnija od preostale tri. Ali gledajući ranije utakmice vidimo taj pozitivan skor s njima, a i pored Slovenija tamo bi bilo najviše naših navijača od ovih mogućih destinacija.
Meša baci malo oko na onog Denija Milosevica.Momak je dao u 4 kola cak 3 gola za Beveren