Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ti si najgori večeras. Čovjek bi pomislio da si stoper koji samo glavom izbacuje loptu van 16, a ne vezni koji loptu treba iz zadnje linije prebaciti do Pjanica i ostalih, a u tom poslu je bolji bio i Spahic i Kolasinac i Vranjes. Uvijek si pokriven, protivnički igrač stoji ispred tebe, a ti samo mases rukom lijevo-desno kome da se doda, a ti se nikad ne bi ponudio saigracu. Bez potrebe se defanzivna linija dodaje po dvije minute i ne može da proslijedi loptu.
KO JE OVAJ MEDULJANIN?
@SVICARAC2000 drugi gol je Medunjaninova zasluga, a to je malo ko vidio. On je gurno loptu naprijed kad su svi bili stali. pogledajte
KLIKSOVCI U SEHERU JE UZET MLAD ZIVOT OD NEPOZNATOG VOZACA TRKACA.. -----Golf 6----- OBRATITE PAZNJU NA KOMSIJU KOJI VOZI OVAKAV AUTO, NA AUTA NA PARKINZIMA I AUTA U PROLAZU, OVO NE SMIJE PROCI NE KAZNJENO--- VOZILO MORA BIT OSTECENO!!
djelite na svakome clanku..
Nasa odbrana je tako losa da tu moramo imati uvijek 4-5 igraca. Sve drugo je suplje i katastrofalno
Mene nervira kako nama čitavu sredinu mogu zatvoriti hebeni Kiprani, pa se Spaha mora dodavati sa Begovićem, a ovaj sarajevski šmeker ne zna da se otkrije, a treba glumiti nekog ko treba da iznese loptu.
Za ove sto kritikuju Medunjanina. Treba nama i Haris. Dao je dosta golova i ako se pravilno koristi, moze biti od koristi. Sjetimo se golova protiv Kipra u gostima i one golcine protiv Estonije. Samo kad ga stavis protiv Belgije u vezni red sa dvojicom slicnih fudbalera, ne mozes bolje ni ocekivati.
Kad se javi zadnji koji bi trebao. Igraš ko karina..... pokretan si ko 80ogodisnjak... Ne seri.
Sinoc sam dugo razmisljao koja bi bila najbolja postava za Grcku i dosao do sljedeceg tima: Begovic, Hajrovic, Hajrovic, Hajrovic, Hajrovic, Hajrovic, Hajrovic, Hajrovic, Dzeko, Pjanic i Visca.
Ostavlajm Meshi da pronadje sest Hajrovic duplikata.
Ti si decko u repki svoje zavrsio.Sigurno si dobar covjek ali fudbaler (vise) nisi.Sinoc si bio ubjedljivo najgori od nasih.
Trebaju ti dvije min. da se okrenes na tu posranu lijevu nogu jer desna ti nije povezana s'mozgom.
definitivno najlošiji večeras
Slazem se i s tobom i s Lulicem.
Je nemam pojma koji djavo se ovaj gura ispred Cimirota, TSS, i Hajrovica. Lik je bio bitan prije 2 godine, sad nema nista od njega. Usao Susic i ponizio Medunjanina, momak stvorio 3 prilike i ucestovao u golu za samo 15 minuta dok ovaj nista nije pokazao za 90. Jedva cekam da se Besic vrati i zamjeni ga, a Cimirot ili TSS pored njega.
Pa jedno je trcati i boriti se a u biti bezglavo letati tokom cijele utakmice a drugo je imati fudbalsku inteligenciju i pregled igre i davati pasove na vrijeme.
JOJ KAD TE VIDIM, NEMA MI NAPRETKA SEDAM DANA
Krila totalno losa...nije mi jasno kako ne mogu kvalitetnu loptu ubaciti. Sve nesto na prvu-jedvaaa...! udari je bola!!!!
Koliki mi kvalitet posjedujemo na odnos Grka tesko je reci, po imenima smo mozda bolji, ali nemamo trenera da poslozi i iskoristi ono sto ima, To je bio i ostao nas najveci problem, Mesa je definitivno veci promasaj od Papeta