Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha cuj RAMI a ja ga sinoc okreto ko levata. Jos sam i gol zabio. E svasta...
nemate sta birati igrace - uzmite kompletnu njemacku repku
Neuer rusi rekorde i sa Bayernom i sa Njemackom. Ako nije vec najbolji golman onda ce uskoro biti. Jos protiv Turske zasluzan za dva pogotka Njemacke jer je brzo reagovao i poveo akcije. To vala ni Peter Schmeichel najbolji golman svih vremena nije radio (dovoljno je pogledati youtube, parade jace nego u Kahna, mada navijam za Bayern). Jedino da jos nauci slobodnjake izvoditi.
Ko da je BILD prestižan mediji, žuta štampa ko i Avaz
cuj neuer nije primio nijedan pogodak,,,sta bi s turskom ?? niste pratili ??
Manuel nije primio gol protiv Turaka, ahahahama jok vezo Manuel kopacku dok su mu ga zabili
\"Ugledni@ Njemakci portal VEZE NEMA najlaze receno. Drugo: zasto ugledni? Mozda u Njemackoj. Kod nas NE. I zasto da bendamo takve gluposti????????????? NIDJI VEZE
Vi sa 24 posto stvarno pomislite da je ono što sami sebi lažete istina. Sačuvaj Bože! Zato nam i jest ovako: lažite, ali ne pretjerujte 1000 posto!
Cuj zasnovano samo na statistici.. pa to je i glavno mjerilo.. nece ubacit nekog ko je dao 2-3 gola i rec eh ovaj bas fino igra.. bitan je onaj ko daje golove, brani i asistira.. ostalo je sve suplja prica
Bild ugledni njemacki portal? E to je ono sto nasim novinarima spusta ugled. Bild je obicna bavarska zuta stampa. :)
\"Na golu se nalazi Manuel Neuer koji je branio u svih 10 kvalifikacijskih utakmica, te pritom nije primio nijedan pogodak.\" kakve gluposti pisete, kako nije primio nijednog pogotka kad jes :S
Jarane, Dzeko je dao 4 gola (LUX-ROM-LUX-FRA) A inace, golovi su ovu kvalifikacijsku rundu bili rasporedjeni po vise \'Zmajeva\', npr. Misimovic je dao 3, Medunjanin 3, Pjanic 2 ili 3, Ibisevic 2, dok je bilo u proslim kvalifikacijama Dzeko 10, MIsimovic 7 i to je to ;)
Nidje veze, kakav bild,, svi znaju da je najboljih 11 kvalifikacija cine: Begović, Mujdža, Lulić, Papac, Spahić, Rahimić, Zahirović, Medunjanin, Pjanić, Misimović i Džeko.
Nije da ga mrzim nego bi mu oČi izvadio al gdje Ronaldo ba !? Halo Švabe jeb.em li vam onu maj.ku nacističku !!
ova ekipa se ne bi dokopala mi treceg mjesta u grupa-ma... najgluplji sastav ikad napisan...
hehe a jeli francuski najbolji igrač uvršten u ekipu? mislim na onog sto mu pise sudija na ledjima:)
Otrijeznicete se mujkosi u barazu,polako ,a to sto vas nema medju najboljih jedanaest,pa \"strano ste dobri !\" he he he sto ce te uskoro vidjeti kad ispadnete i ostanete kuci gdje vam je i mjesto !