Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Falim te Boze, tooo, ali ostaje zal sto nam nije branio protiv Lecha :/
Zdravo dame. Pogledajte svog muškarca, pa mene, pa opet njega, pa opet mene. Šteta, on nije ja. Ali kada bi prešao na Old Spice mogao bi da miriše kao ja. Pogled dole, pa opet gore, gdje ste sad? Na brodu, sa čovjekom koji miriše kao muškarac. I sad sam na konju.
I sad si konj :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
da nam slavis onako vatreno poslije svake tekme !!!
https://www.youtube.com/watch?v=0FrkA4uQk6Q ON VOLI SARAJVO' PRAVI JE HORDAŠ, MATEJ DELAČ JEDAN JE OD NAS!!!! POVRH SVEGA I HUMANITARAC: https://www.youtube.com/watch?v=QLfWQcQcBnAC: KRALJ, ŠAH, LJUDINA, DOBRO NAM DOŠAO NAZAD MATEJ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=QLfWQcQcBnA - ispravan link
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi smo sarajvovi.. sarajvo je naše.....
eeeee da Bogdoooo nisi ni otišaooooooo :) wellcome back
Premier Liga na apartima
A sinoc sam otiso nisam znao nista 100 % , danas prvo ulazim na klix da provjerim evo i sad sam najezen kolko mi je drago sto se vratio. Matej , moze bit cudno mi je jedan od najdrazih igraca koji su u Sarajevu , nadam se da ce nekad biti nas igrac.Koja gotiva . Sa onom odbranom i Delacem ne bojim se nikog. Ipak moram dodati da mislim da Ostrakovic nije ni za broja 2 i da ce Delac opet oici nazalost i da za to vrjeme treba ugrabit nekog pravog talenta.
jebo ga bega pore me ti mu planove
čovjek odbio 7 milja funti platu,to je 10 milja eura,svaka čast
Toooo kralju, šahu, legendo !
Pitar sam al' ovo je cirkus. Ponašaju se kao amateri u FKS. Dođi Delač, odi Delač... I sve tako. A kad je najpotrebnije (Evropa) lik nije tu i brane tamo neki zbog kojih klub par godina zaredom ispada. Ako niste u stanju potpisati neki ugovor ili dugotrajniju pozajmicu napraviti... Ovo je besmislica.
Haj neseri
Slažem se Duriću, ali zbog čega se klub dovodi u tu poziciju da zavisi od nečije dobre volje? Činjenica je da ozbiljni klubovi ne rade ovako. Pa nije Delač jedini kvalitetan golman na dunjaluku. Tu bi morali imati bar 2 jako kvaltetna golmana.
bice tu opet do euro tekme i onda opet u Chelsea ;) kakvi debili!
Vazno je da ce biti tu kad budemo male plave sa sugavice karali
Citaj malo klocu jedan
Ovo je obostrana zelja bila. Delac voli Fks isto koliko i mi njega
PA TO MAČKO !
Prvo Harmonija Ikindija a sad i Matej. Lijepe vijesti iz BORDO SVETINJE.
Direktore, rekoh već, nisam optimista kad je Subic u pitanju.
Stroj, kojih konkretno?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bože sačuvaj po treći put.Ovaj ko ALEN AVDIĆ ,vraća se svakih 5-6 mjeseci jer nigdje drugo ne može igrati..........
Sta reci ... opet sampioni :-)
PLBIH NA APARATIMA, TITULA OSTAJE NA KOSEVU !