Nakon osvajanja Superkupa
1
Marotta: Ovo je Conteova pobjeda
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.4fudbal.com golovi, uzivo prenosi, rezultati, novosti itd.... sve na jednom mjestu
Bolo, ye.bem ti mrtvu mat.er na krvavoj sestri onu dosadnu i maloumnu. Retardu usrani. Da ustanes i naklonis se kad cujes rijec Juventus.
žabarčine ponjamke vam se u stau pogana žabarčine ponjamke vam se u stau pogana žabarčine ponjamke vam se u stau pogana žabarčine ponjamke vam se u stau pogana žabarčine ponjamke vam se u stau pogana žabarčine ponjamke vam se u stau pogana žabarčine ponjamke vam se u stau pogana žabarčine ponjamke vam se u stau pogana žabarčine ponjamke vam se u stau pogana žabarčine ponjamke vam se u stau pogana žabarčine ponjamke vam se u stau pogana žabarčine ponjamke vam se u stau pogana
conteova pobjeda...jel ju on nastimo sa sudijama pa je njegova?? ne volim ni jedne ni druge al ovo je sramota za fudbal.
Pa ko im je kriv što su mesari. Samo sto bih ja umjesto Pandevu dao crveni Kanavaru. Uostalom Mazzari ga je izveo i tako sprijecio ovog kasapina da dobije drugi zuti. Zuniga je poznat kao UFC udarac, nista novo.
Kakva pobjeda - 11 naprema 9 igraca- BAŠ u stilu Juventusa, uz Barsu \"najpoštenijeg\" tima na svijetu