Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sumnjam u njegove kvalitete.Ali koliko nastupa za reprezentaciju i ima li ih uopste?Znam da je bilo hoce li,nece li...
Star al je klasa..za nasu ligu i predobar..
ako budete 4ti valjat ce. Ja vam zelim bar 5to mjesto 🤣
Ukoliko se ove sezone Sarajevo ne ukljuci u borbu za titulu u kojoj ce najveci konkurent zasigurno biti Zrinjski onda sva ova pojacanja i ulaganja padaju u vodu. Drago mi je zbog njih i kompletne lige jer bez jakog FK Sarajeva nema jakog prije svega Zeljeznicara a i ostatka lige. Lijepo je vidjeti da se podize rejting ekipa i lige kroz ovakva pojacanja i da je mozda i vrijeme za taj evropski iskorak neke nase ekipe, nije bitno da li je Sarajevo ili Zrinjski u pitanju.
Odlična vijest. Ova sezona će biti epska tuča između Sarajeva i Zrinjskog za titulu. To postaje pravi derbi Bosne i Hercegovine sada.
Bravo! Ovako to radi moje Sarajevo! Kao iz najboljih vremena kad je Vujke bio direktor! Sve se tada znalo, ko ide, ko ostaje, koga dovesti... u onako jako jugo prvoj ligi. U rangu sa najboljim evropskim klubovima. Drago mi je da Sarajevo i Zrinski rade odlican posao. Volio bih da i drugi nasi klubovi mogu vise!
Lako je birati ko ide ko ostaje kad imaš para realno
novi kapiten naš
To Mario majstore 👍
Dobro se baš pokazao hahahahha