Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ugasis ton na tv-u i pojacas radio ;)
Ko je prvi rekao za Džeku da je dijamant i odakle mu nadimak dijamant? Zivio MARIJAN
DZEKOO DZEKOOOO DZEKOOO DZEKOOOO
Ko pokvarena t ruba. Kitus komentitus.
Marijan i Sabahudin najjaci komentatorii :)
Čovjek je tu već dvije i kusur godine čini mi se i još njegove vrle kolege novinari nisu naučili da se on zove MARJAN, a ne Marijan!
Mozda jedan od kvalitetnijih komentatora...stvarno dosta više onih glupana koji pojma nemaju.doduse cast izuzetcima....Zoka ti si jedini ok :))
marjane legendo hvala ti
bas mi je drago da ce marijan komentarisati,da unese koji novi pojam,ove stare smo nekako istrosili,dok su neki usli u istoriju(kao zmajevi,dijamant) SAMO NAPRIJED MARIJAN ZMAJU NAS
To ona poturička budaletina od \"komentatora\"? Hahahahaha...
marijan je sasvim ok ... ovde se probio najvise zahvaljujuci vedi, dok je vedo drmo u njemackoj ... utakmica na radiju ej otprilike kao kafa bez cigare ili dzamija bez munare ...
@ Duve ;)
Pozdrav svima, Nemam nista protiv M. Mijajlovica, ali su mi njegovi prosli prenosi utakmica bili naporni, pa bih smanjivao ton. Glas mu nije spikerski, tesko ga razumijem, puno prica i ostaje bez zraka u po teksta, djeluje kao sipljiv ili da ima bronhitis. Kao covjek je OK, ali kao spiker i komentator meni se ne svidja.
pokenjam se ja na ovog kvazi komentatora
Svaka cast Marjanu. Ako bog dakad se budemo plasirali na EP Marijan ima da prenosi sve i jednu utakmicu do finala. Od koliko sati sutra pocinje program na radio RSG? Zasto pise 12 sati programa na njihovoj reklami?
@Dare Vršič ljubomorni srbi :D slovenija < 3
@apollon Tako će i biti!! Bez Marijana nema utakmice!!!