Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako, levati, vjerujte šta piše Marca.
Za vašu informaciju Falcao je te medijske djetinjarije demantirao u tv intervjuu još prije 15 dana. A ni Monaco nije klub koji financiraju i vode neki kreteni koji bi ga kupili za grdne pare pa prodali za 6 mjeseci. Kupili su njega i još neke extra pojedince kako bi dugoročno izgradili ozbiljnu momčad u euro okvirima, a ne da ih rasprodaju "kad se nekome digne" da ih kupi.
Ja cirkusa od kluba
Kad s Ronaldom, Zidanom, Figom, R. Carlosom, Beckhamom .... u istom timu nisu uspjeli ni do finala CL dogurat kako će tek s ovim polovnim Galacticosima?
Reala treba bit sramota s ovim transferima
pa ne bi ni ovaj transfer tebao ici ispod 50 milki,poznavajuci transfer politiku reala.
Ovaj nogomet će postati kao ona igrica "MENADŽER", samo kupuju, prodaju...
Opet probijanje najveceg transfera ocekujemo...