Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maradona kao igrac si bio strasan mozda najbolji ikada, u svoje vrijeme sigurno daleko najbolji, no donosit odluku o Casillasu na osnovu jedne ovakve tekme nije fer i ispravno, sjeti se samo odbrana Ikera u finalu SP-a 2010 protiv iste ove Holandije, sjajnih utakmica tokom zadnja dva EP 2008 i 2012 itd. Mozda je najbolje vrijeme iza njega i mozda treba stavit drugog golmana protiv Chilea i Australije, ali o tome odlucuje Del Bosque i niko drugi
uvjek mi je robben bio drag igrac i stvaro mi nije jasno kako se nije uspio ranije probiti...pratio sam ga prije 7 godina i znao sam da ima istinski talenat ...bas kao i mesi kad sam ga 1rvi put vidio..to probijane po bokovima je nevjerovatno
Hijaaa magarac pojma ti nemaš
Maradona povuci jos jednu liniju,
Casillas je legenda i samo neko uobraženo idiostsko stvorenje poput Murinja i tebe to ne vidi..jbg loša tekma a i drva u odbrani i etoo..
pa kad pljuje po jednom od najvećih takođe onda pada ko kruška
romantičarko... ohladi malo .-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
vratice se furije u velikom stilu!
Šta je svijet vidio 1990. na svjetskom u Italiji? Narkos fulao penal protiv bivše Juge. Ivković se i kladio protiv njega da će mu odbranit. Nije ništa bitno pokazao, a u finalu protiv švaba se nije vidio. Pokazao je i kako je loš trener.... Svaki cigo svog konja hvali. Pored sinoćnjih krampi Piquea i Ramosa još je Iker dobro i prošao.
pa nije on ni kriv, bio je onaj jedan faul i onu je jednu gresku napravio, ali sav je tim jednostavno iscrpljen.
Narkoman daje sebi za pravo da kritikuje istinsku legend I uzora mnoge djece po svemu, od privatnog zivota do profi karijere.
fina ti ta teorija al hajmo je sada na tebi primjeniti, šta si ti gnjido da tako balaviš po velikom Diegu?