Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Podastrijet' ... Hhahahahaha jeste mogli naci malo ljepsu rijec :3 ..
Ipak ce preko tog "tvog" tepiha preci Lahm, Schweinsteiger i ostali iz Elfa
Elf je popularni naziv sa Njemacku reprezentaciju( Elf u prevodu sa njem. jezika znaci 11) eto sta znaci
Sad kao svi navijate za "ELF" koliko je to samo pateticno cijeli svijet odjednom navija za svabe.IDEMO MESSI DOKAZI DA SI NAJBOLJI SVIH VREMENA
PODASTRIJET ??????????????????? Majko moja sačuvaj me papanluka!
Podastrijet ces ti bijelu crtu ispred svog nosa,izgubila Argentina ili pobjedila...mada je izglednije ovo prvo...
Objektivno, bice 2-0 za Svabe.
pa i ako nece Messi sam igrati i pobjediti
Podastrijet???? ma sjedi 1...hahahahahah
ko je ovo iza njega
To je isti onaj trener koji ce ih pobijediti kao i tada.
Ma navija i on za Njemacku. Ako Argentina osvoji SP (u sto ne vjerujem), Messi ce ga dobiti i po onom "messimrziteljskom" kriteriju (osvojiti SP kao Maradona ili Pele), te ce postati najveci Argentinac ikad. Vec sada je bolji fudbaler nego sto je dopingas bio (igra u fizicki nabrijanom fudbalu i daje povrijedjen 30 golova u nacionalnoj ligi, a 50 kad je spreman, sto je cinjenica), a kada bi kojim slucajem dobio i SP, utihnuli bi i oni kriticari koji doping idiota vole vise, iz ko zna kojeg razloga. Messi ga je prestigao po brojkama u klubovima sa 22-23 godine, a sa 27 na reprezentativnom nivou (dao vise golova, a ima sada i vise nastupa). Vidi se iz izjava da sebe pokusava uzdici ("samo ce nalikovati na najboljeg ako promasi udarac u nedjelju bla bla") i da ga je strah za svoj status argentinske ikone. Diego, veci je Messi.
maradona zvani uvlakać....
lopta je okrugla i za 90 min svašta se može desit pa čak i to da argentina pobijedi. navijam za švabe nadam se da će oni osvojit sp, zaslužili su.
kako ih maradona zeza
Argentina vozdra. Messi se neće vidjeti
Maradona kao i obicno nema pojma sta govori. Jedno je trcati za loptom ili ne trcat kao kloc, a drugo je imati nesto u praznoj neobrazovanoj glavi. Prema tome, Maradona je dobro trcao za loptom, medjutim njemu je mozak prazan kao i vecini balkanskih nogometasa. Prema tome, Maradona, ne seri!
mogu misliti da si ti neki doktorat zavrsio:))