Svako piše svoju historiju
0
Mandžukić: Nervira me poređenje s Džekom
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najblize sto ti mozes doci do Dzeke je to da te porede s njim. Obicni, uobrazeni, bezobrazni, arogantni purger koji nikad nece biti igrac zato sto je sve to.
Neces nikad biti ko ja a to se zna najbolji strijelac kluba svih vremena :D
Ta ce on..ja mu kroz noge probacivo....
nije ni čudo za Vas Bosance da kažu da ste glupi, čovjek ništa nije rekao protiv Džeko, jednostavno ne voli da ga uspoređuju sa njim jer nisu isti tip napadača i to je to
Mario ti si jos i ruzniji od Dzeke
Dzeko pise svoju historiju u City-ju skutoru arogantni.
pa dobro ne moraju sa dekom da te porede mogu sa misketom
Ustask.o dijete iz Odzaka.......neda se on poredit sa primatima
Čovjek ništa loše nije rekao stvarno ste glupi vi Bosanci...
Razgovaraju pitar i manijak i odjednom pitar upita manijaka - De sviju ti mrtvih,sta to ti najvise volis na svijetu ?...Manijak ga malo zacudjeno gleda pa mu odgovara - Poslije Zelje najvise volim p.i.c.k.u !.. A na to ce ti pitar - E hajvanu zaostali,vidi se da nikad k.u.r.a.c probo nisi !....?? .......Pametnom dosta.
@C.Ronaldo Šta ima veze,i ja sam stariji od Bošnjaka iako sam rodjen u maju 1993.,pa se opet ne hvalim
ja sam stariji od Bošnjaka! Hvala! Doviđenja!
vi bosnjaci iz dana u dan pokazujete da ste d-e-b-i-l-a-n narod. nije Mandzo sam za sebe rekao da je novi Džeko,nego njemacki novinar. http://www.bild.de/sport/fussball/vfl-wolfsburg/mandzukic-ein-neuer-dzeko-20606982.bild.html
OBRIGADO PORTUGAL
I nama isto jer si rinaka za dijamanta levatino
Najveća razlika njih dvojice sto će Mario igrati na Euro, a ovaj drugi ne. A velika scena će Džeki biti nedosanjana.
Štovana Barabo, naš Manđa nije fudbaler već je nogometaš. Hvala.