Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma \'ta će city....
hahaha Dzeko vidimo se u Čitulji možes sad u Velež pa neka naše TV stanice i dalje samo prenose man city odvratan si mi postao zbog njih
bas ako ovako nastave nikad ekipe od njih..imaju odlicnu kvalitetnu ekipu samo ih treba pustit da se uigraju al s ovim trenerom i s ovim milijarderom nema sanse kod njih ako odigras lose 5,6 utakmica dovedu nekog za 30-tak mil.jos mancini govori oce vise od dzeke a sinoc najbolji bio ne sto je nas al imo je 2,3 dobre prilike golman vadio iz gola..tevez nije priso golu kako treba..
ako ce te tako nastaviti,nikad vi tim kako treba necete imati.Jeste vi normalni ba?!pa stvorite okosnicu ekipe prvo i postavite neki standard u svom timu, neznalice.Da dovede 3 mesija nece vam nista pomoci ako ne uigrate prvo tim kako treba.Imate od totenhema 3x bolje igrace,al oni deru jer su postavili standard u svom timu i imaju trenera kako treba.