Nogomet
0

Mancini potvrdio interes Cityja za Pastoreom i Cavanijem

Totalsport
Roberto Mancini (Foto: AFP)
Roberto Mancini (Foto: AFP)
Argentinac Javier Pastore (21) iz Palerma i Urugvajac Edinson Cavani (24) iz Napolija trenutno su dvije najveće nogometne zvijezde u talijanskoj Seriji A.

Mnogo je europskih ekipa koje pokazuju interes za ova dva nogometaša, a kada su transferi u pitanju naravno da je Manchester City jedan od prvih u redu. Tako je i po ovom pitanju.

"Moj klub prati razvoj Cavanija i Pastorea, a njihova kvaliteta je definitivno dovoljno intrigantna da ih poželimo dovesti. Ti igrači su budućnost svjetskog nogometa i zato su nam iznimno zanimljivi", rekao je Mancini.

Inače, početkom ovog mjeseca je predsjednik Palerma Maurizio Zamparini izjavio da mu se "čini" kako City želi Pastorea.

"Zvao me predsjednik Manchester Cityja. Barem se tako predstavio. Počeo je pričati na engleskom, no ja sam mu rekao da ne znam engleski, već da na faks pošalje ono što ga zanima", rekao je prvog dana februara Zamparini i dodao:

"No, faksom mi nije ništa došlo, ali me sigurno nije htio pitati kako sam. Vjerojatno ga je zanimalo nešto o Pastoreu. To ionako sve zanima. Što bih mu rekao? Da nije na prodaju."

No, Manchester City će očigledno nastaviti "lomiti" uprave Palerma i Napolija, te se nadati da će uvijek imati dovoljan novčani iznos koji će razoružati tamošnje čelnike.