Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sudije nisu retardirani mozda i ne bi morao. Ovo su vidjelli apsolutno svi osim sudije i ne razumijem kako trener protivnicke ekipe pokusava da se izvlaci tako sto kritikuje glupog Mancinija. U sta je on kog qurca gledao. Odmah izbaciti iz nogometa da vise nikad ne sudi.
Kompany nakon onog starta u utakmici protiv Manchestera U. dobije crveni karton. Isti start Liverpoolovog igrača (ne sjećam se kojeg) u utakmici M. City-Liverpool ne dobije ni žuti. Očigledno sudije imaju različit kriterij pa ima Mancini zbog toga mora sugerisati. U svakom slučaju ono igranje rukom je za crveni karton.
hahah pa gledajuci ovu logiku bilo bi interesantno koliko bi igraca nakon El clasica ostalo na terenu a ni trenera ne bi bilo hahah Englezi su realno za ostale gospoda.
Dali bi volio na kraju mjeseca svoj đeparac ili kucni buđet popraviti sa 100KM ako radis 2 puta po 10 minuta svaki dan? Moze se zaraditi i puno vise ako se izdvoji vise vremena. www.people-string-balkan.blogspot.com
kurton 100%, nema nikakve rasprave. sudija ih je i za penal ostetio 100 %-tni
Kako znate da je karton crven ako je nevidljiv?
na.bij.em te na ku.r.ac i tvoju logiku, sto je za crveni, crveni je, nema rasprave, a ovo je bilo jer je zadnji igrac odbrane a tvojom logikom i dodjemo do lomova nogu a da sudija i ne svira faul kr.k.ane, kazem ti idi igraj ra.gbi, ili udaraj se u MMA klo.c.ino.
Redakcijo, dosadni ste sa ovim temama iz jednih te istih stranih klubova. Dajte podršk malo i našim klubovima. Ovdje se svaki dan piše o Mesiju, Manciniju, Murinju, Gvardioli, Fergunsonu, Barceloni, Realu, Mancheseru U i C, Chelseu.......... Što je previše, previše je!!!!!!!!!!! Znate li da su počele pripreme u našim ekipama i da je živo po pitanju dešavanja sa igračkim kadrom u većini ekipa?
Da ti obajsnim nizi stvoru. Da sudija ne bi odmah odlucio utakmicu kad se desi penal obrambenom igracu da samo zuti ako nije previse grub prekrsaj jer ce protivnicka ekipa u suprotnom slucaju najvjerovatnije i da primi gol iz penala i da igra sa igracem manje. Comprende
Je.bo ti ma.ter svoju znas li ti za ironiju u postovima, i prepoznati je, nabijem te na hašima..
crveni
@Neki ponjamke ti se u stau, o cemu ti klocino trabunjas? potvrdjujes moje da je za crveni bilo ili sta? samo se krhajte po engleskoj ligi, i tako vam je plafon polufinale gdje vas otresu oni koji igraju fudbal a ne ragbi.
Zamislte ovaj scenario Eno ide duga lopta na Messia bit ce sam pred golmanom, garant ce zabiti. Ma odoh ja malo rukom dobit cu ionako samo zuti.
Da se malo popune novine do sljedecih utakmica...
@ Nadimak Sta je molim te Suarez dobio kad je malo glumio golmana na svijetskom. Mali savjet nije zuti karton. Ma ti ni ne pratis nogomet cim takvo smece mozes izjaviti. Ovo je 200% postotna prilika jer je obrambeni skocio, zeznuo se i ne bi dohvatio loptu a napadac je vec bio u trku. Cisti crveni za cisto ponisteni gol. Zuti karton se samo daje u slucaju da obrambeni igrac napravi penal a nema zuti karton. Pa onda mogu svi poceti da igraju rukama ako je ovo za zuti.
onaj se sinoć garant prije fudbala bavio odbojkom pa se malo zaletio..... profesionalna deformacija :)