Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaznit i izbacit iz lige prvaka!! Gospodinu Fergusonu se ne desaje nikad da ovako spada na ovaj primitivizam ko ovaj talijanski kvazi strateg!
je*o mancinija ode meni tiket :(
KOMEDIJA OD KLUBAAA!! SAMO JE JE DAN MANCHESTER!! GGMU!!
\"ta ce njega kaznjavat, njega je svevisnji kaznio na nacin da mu da odrijesenu kesu da pokupuje najbolje igrace i da ne moze napraviti nikakav rezultat osim poraza
\'\'Na ponovljenim snimcima vidjelo se da je danska trojka donijela ispravne odluke\'\' Otkud vam taj zaključak?! Čist penal nije dosuđen i čist pogodak poništen.
Hoce oni da nazor pobjede. Ee ne moze bilo bi nerealno.
ipak sinoć nisam pogodio sa izmjenom. kloc nula bodova. idući put tribine.