City ponovo u najtežoj grupi
0
Mancini: Moramo zaigrati bolje u Ligi prvaka
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokakim ti se u stau zabarska poslije tri tanjura rucka graha sa kobasicama zacinjenim fafaronama.
naravno ako stavi dzeku
haha kako ste glupi, vidite da vas momak fura. normalno da svi volimo Đeku i Šity,. mi ga volimo njega plaćaju haha ajd sad malo opet palamudite evo sam vas izazivao haha. koji glupani
@ okamenjeni drago nam je da ti to vidis, ali zadrzi za sebe ... nekad je bolje sutiti
Ti ga ocigledno djecak primas u pakas, cim ti je to na pameti, ali nema veze i vi pedercine ste ljudi, samo malo nastrani. A zbog te nastranosti ne znate voditi normalnu, argumentovanu konverzaciju. Manchini je za veoma kratko vrijeme od Cityija napravio dominantan evropski tim, a evo i za Dzeku je konacno nasao ulogu koja mu odgovara i gdje je koristan, jer udje odmoran, a ne samo da gubi lopte neocekivani i bez veze i onda City prima golove iz kontri. Sad sto to pojedinci ne zele da vide, jer ne zele da sagledaju stvari realno je drugi problem, ali Safetove gluposti sa Hasagicem i Dzekini promasaji cistih sansi u Francuskoj su nas kostali plasmana.
Haj ba ti jesi dosadan s njim, idi ljubi ga u paksu..cuj on ti gigant, e blago tebi
... te u ta kriva usta konju maloumni...pa sta treba uraditi dzeko da igra 90 minuta? da ti staru odradi vjerovatno...
Manchini trenerska legendo i strateski magu, svojim znanjem i mudroscu pokorio se Premiership, ove sezone laksi zadatak - dominacija u Evropi!
E moj Mancini stavi Dzeku od prve minute bice najmanje dva komada.
Trenerski gigant!
prošle mu godine bila najteža grupa?!
djaba pare,vi niste ekipa za LP
Žabar
sta je ovo platini dosao u sarajevo da moli osima da zaustavi sarajevo sta je ovo