Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bigcat Haj ne kaki majke ti...Baloteli je radio treninge i odmarao dok je u Petak na oranici Džeko igrao kvalifikacije, pa u Utorak motao francuze. Ako ga hoćeš svježeg u Ligi šampiona u Utorak onda ga moraš odmoriti kao što je odmorio i Nasrija, a bliži se derbi i sa UTD. Samo bi levat i mala ekipa forsirala jednog igrača na svim tekmama!
hajde budi malo realan gledamo ekipu koja se bori za naslov prvaka engleske odnosno ekipu pri vrhu tabele zbog cega bi trebali gledati direktno utakmicu u kojoj se susrecu klubovi koji su zajedno osvojili jedan bod u dvije utakmice kad ima dosta zanimljivijih susreta? ako mi das pametan odgovor, ja cu licno zamoliti bht1 da prenose tu utakmicu ;)
Bošnjaci jedino plaćaju TV pretplatu, a Hrvati je ne plaćaju nikako. Zbog zakona profita ne treba prenositi Dinamo, nego treba prenositi Manchester City zbog Edina Džeke, a i musliman je i vlasnik Cityja iz Katara čini mi se. Uglavnom, Dinamo je nebitan klub u Ligi prvaka, jeste da igra Bošnjak Alispahić u njemu, ali je nebitan za većinu stanovnika FBiH. Ionako oni samo razumiju HRT pa neka njega i gledaju.
Eto Dzeko imas sansu da nam olaksas baraz,sredi sad Nanija !
@Bog Maradona Ote mi slova s tastature ;) Al dzaba ti je to pricat ovde, Dzeko je za Messia Maradona i svaki igrac Citya koji zabije gol a da nije dodao loptu Dzeki, pa cak i iz penala je ljubomorna kanta od igraca ili neprijatelj Bosne i Hercegovine koji pokusava da upropasti karijeru naseg dijamanta.
Dobar ovaj City pravo, da nemaju kloca prošetali bi se ligom.
Dok god pobjeđuje, Manciniju niko ne može perke odbiti. Baloteli je stvarno u formi i normalno je da igra. Džeko poslije 4 komada Totenhemu nije ništa pokazao i normalno je da sjedi na klupi. U Engleskoj se ne živi od stare slave. Najbolji primjer za to je Tevez. Zato nek Džeko vrijedno trenira i čeka svoju priliku, ko što je čekao i Baloteli.
Nije ovo u redu od Mancinija. I jedan Gomez iz Bayerna igra za Repku, igra u Bundesligi i igrat ce opet u Ligi Sampiona. To znaci da moze i Dzeko tako. Ovako kad Dzeko sjedi na klupi opasnost je da izgubi formu. Najbolje da se vrati u Bundesligu ili da ide u Italiju. E.be.s Pare!
Roberto tako si govorio i kad si isao u Minhen
nas dzeko puno sjedi na klupi,man.cit. je vazan naslov u engleskoj koliko uspjeh u ligi sampiona-nikad nisu bili prvaci-,ovo sad neigranje pola ekipe citija dzeko je trebao max.iskoristiti,mislim da nije u pitanju samo da ga cuva za ligu sampiona
Koliko god da ga on hvali....ne moze baloteli ni prismrditi Edinu ....Dzeko ima mozak....
majstor, trebo bi se i pape ugledati na njega narocito sto se tice autoriteta
Edin u zadnje vrijeme dosta odmara...mogao mu je dati bar 15 min..pa nije maraton trcao...nesto ga Mancini ne gotivi
Hajde ti meni reci po čemu je interesantnije gledati tu utakmicu nego recimo Real-Lion? Vodi računa da će Džeko taj meč gledati sa klupe, kao i vi.
Bolje gledati u utorak kako Edin sjedi na klupi nego kako Dinamo igra protiv Ajaxa. Hvala našoj televiziji kojoj ja više ne želim plaćati pretplatu na tom \"zadovoljstvu\".