Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA HA
budale jbt
Uf, citam ovo na praksi i od smjeha mi profa uzme mobitel, kad je profa vidio vjest, odvalio se smijat i vratio mi mob.. Smiju ti se i bogalji najveci, napusti englesku pls hahah
Naj lakse je sam sebe praviti glupom !!
Wow ,na kakvim je ovaj drogama?Volio bih i ja prbati da osjetim malo raja kao Mancini.
Vile su ga nosale u zadnjem kolu,završnica kakva se neće ponoviti za sto godina.Da nebi Džekinog gola,prvenstvo bi bilo samo sanak pusti.O čemu on priča,samo su gluposti.a da se mjeri sa Fergusonom,Wengerom Banitezmo:Spusti se Roberto na zemlju.
Prvo, lik nije rekao da je najbolji u engleskoj. "U zadnjih 15 mjeseci, ja sam najbolji menadžer u Engleskoj. Osvojio sam jedan naslov u Premiershipu, jedan u FA Cupu i jedan u Charity Shieldu. Niti jedan drugi menadžer u Engleskoj nije osvojio toliko trofeja u zadnjih 15 mjeseci". Drugo, de nesto osporite od toga?
Naslov nema veze sa tekstom. Manhini ocito nije omiljen na ovom portalu!
Je l' te sramota tako pričat, jedva si osvojio PL a toliko novca na raspolaganju. Ove godine svakako nećeš ni osvojit'. Udaraš se sa igračima svojim na treningu.. Nisi ti ni deseti, a ne prvi menadžer u Engleskoj, majmune majmunski.
Vi ste jarane titulu izgubili, mozete sada ganjat drugo mjesto a i to nije sigurno, konkurencija je velika, Chelsea i Tottenham nisu daleko iz vas pa ti kako hoces
E baš se ismijah, pa ti da imalo znaš o fudbalu ne bi kloca dovodio u tim čiji si menadžer..
hehe odavno se nisam vako finije ismijao, pravo merak
ja i niti jedna nije imao milijardu eura za pojačanja tope talijanski
ti si mudo Musanovo, za tebe je Braco Gumena Glava Trapattoni
a fergunson je ovca za tebe mangupe ?
najbolji si, nema boljeg...haj sad razguli!
David Moyes