Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je murinjo napravio kad je tek došao u Inter? Prodao Balotellija. Sasvim dovoljno za one koji su razumom obdareni.
mars mamu vam zabarsku obadvojici,ti si obicna rinaka,kakav ti i strucnjak,nidje veze
Seik mozda glupo izgleda, ali zna procitati tabelu. Shity vec zaostaje 6 bodova, do kraja januara ce zaostajati 12. Tada ce biti Hasta la vista baby! Mancini leti, a s njim i balo.
Mlad,brz i glup fatalna kombinacija.
u pravu si roberto, jeste mlad....
po faci seika vidis da je rastavljen sa mozgom, njemu kupovina fudbalskog kluba dodje kao kad dijete kupi igracku i ne zna sta ce s njom, sve dok bilmezi koji budu imali para ne radeci nista vec crpeci prirodne resurse zemlje budu \"ulagali\" u fudbal imacemo klubove tipa citya, sve vrhunski fudbaleri za urac
Prosle sezone je ovaj glupson Mancini \"gubio strpljenje\" s njim jedno triput, a kad se zivci ohlade ostaje nepobitna cinjenica da mu je Balo kucni ljubimac, kao sto je uostalom bio i u Interu.
aj em unepi wit mario performans, but he can be like messi and ronaldo, he is a good players
Mancini i Baloteli mi postaju polako al sigurno pozitivci zbog klix-a i njegovih vjernih balavaca.
ja nezz kako onaj seik ima strpljena sa mancinijem
haha gubi strpljenje al opet ce da starta i tako do isteka ugovora njegovo strpljenje je neiscrpno kad je balo u pitanju
Ovaj naslov sam u posljednjih po godine pročitao pet puta, a jedini s kojim je izgubio strpljenje je na kraju Džeko. Bolje mu je da ne zabije ni kad ga uvede - tako radi Balotelli - nikako ne zabija i onda vazda igra.
na kraju će te hebati Baloteli