Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha prelazi više negdje matereti.
Pa valjda ce to sve obaviti do utorka, prije isteka klauzule. Btw City nema dugova tako da ih nece pogoditi novo pravilo, a pitanje je sta ce biti sa Liverpool-a United-a i ostalih koji su u prevelikim dugovima. STELIO KANTOS!!!
Sine Edine, da te Allah dragi poživi i čuvaj se dušmana!
Koji ce to biti tandem Dzeko + Zlatan I. u City-u
To si ti druze novinaru pobrk\'o loncice. Ponuda mora biti na stolu prije ponedjeljka jer nakon isteka klauzule Wolfsburg ne mora prodati Dzeku, dok prije ponedeljka mora prihvatiti sve ponude od 40 mil. A na Edinu je da izabere klub.
Pa nitko nece moci kupovati od veci klubova, samo sto Bayern nema dugova...
Liverpool, Mancheser U, Manchester C, Real M, Arsenal, Milan, Juventus, onaj neki ruski klub, neznam imal\' jos koji klub, dabogda da on gdje predze i ovoga ljeta...
nevalja nista pocinjati utorkom
uskoro ce i man shittiyu doci kraj, po novom zakonu uefe klubovi ce moci dovoditi igrace samo od novaca koje su sami generirali, nema vise vlasnika milijardera na devama da guraju, evo link---------------------->http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/8709871.stm
Jest da volim
Jerko Dzeko
Kad ce pitarčići imati nekog igraca kojeg trazi cijeli svijet izuzev talentiranog cetrdesetogodisnjeg avdica koji je napravio par izvrsnih transfera u Kini ? Dijamant Bog i Batina!
Zar nje kvaka da ce poslije tog 1 juna cijena biti veca a ne manja, jer je tako precizirano ugovorom i legitimno je od uprave Wolfa!? Nidje veze.
dzeko dijamant! vrijedi najmanje 1000 000 000 eura za tranfert!
MA strasno majke mi .... hoce da ga vidim u Liverpoolu OLEEEEEEEE