Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i ne znam zašto ga forsira i on i ovi mediji da je neki igrač, kad nije, on je protjeran iz Intera, proglašen budalom, ko što i jeste, i njemu je Palermo plafon..
Vozi se familija Dodik iznad BiH avionom. -Da bacim je\'no 100 Marona, mozda se ko i obraduje!-veli Milorad. -Baci ba 200, vise ce se raje obradovat!-veli hanuma. -Baci se sam iz aviona tata, obradovace se svi!-kaze sin.
kineSkim vlašino, kineSkim, i za sex se koriste japanske kuglice, al šta ti papak znaš ;)
Dok mancini radi na svom projektu \"dozivanja\" Balotelija sebi, shity tone na tabeli, ekipa nema igre, a Dzeko. trune na klupi. Pa kvalitetnije je igrao wolfsburg od ovog shityja..
Ovaj levat ce ga ja mislim moliti da se dozove i kada vec debelo dobije otkaz...Znaci,za 5 godina trenira Pescaru i jednom hefticno ide \"Balotelli mora odrasti\",a frajer ce ga kostati posla izmedju ostalog. Ludilo.
Lako mi je za Balotelija, on svoj talenat trati na terenu dok Dzeko svoj na klupi.
KAZU DA JE FERDINANDA POGODILA AMRA SILAJDZIC KINEZKIM KUGLICAMA SNIMILA JA KAMERA
Ovaj Mancini nije normalan pa mario je tragicar danasnjeg susreta pa kad i nekad da gol pa i corava koka kljune zrno. Ma 100% su pederi tare ga ovaj Crnac njemu do zivota nije
kakav je on talenat, pa kod pravog trenera on nebi ni na klupi bio a kamo li zapocinjao utakmice, u 14 utakmica postigao 1 gol i jeli to talenat???
jebi(ite) se obadvoje, supci ste obadvojica.......
Da manchini mnogo ih propalo kao igraci, al vidim nisi ni ti svjestan da propadas kao trener a nekog drugog bi ti savjetovao blecak jedan
http://www.youtube.com/watch?v=JDEruS1D7VY
Sta ce momak, zivi svoj zivotni san. Ima hrpu para, mnogo zena, jos da se bavi nogometom. Uostalom, novac je to od njega i nacinio. Tesko je sad od njega pravit covjeka i igraca. Ukine se plata momku, otjera se u rezerve na jedan period, nastavi li po svome, otjeras iz kluba i rjesis se muka. Nema tu mnogo muke i filozofije.
\"Volim Marija\" - Mancini gay :D majku mu zabarsku,ja bi mu davno dao otkaz
nema ni od tebi ni od slinatetija nista