Fantastičan debi Argentinca
0

VIDEO / Mancini: Aguero će biti ogromno pojačanje

Totalsport
Sergio Aguero
Sergio Aguero
Iako je u samo 30 minuta koliko je proveo na terenu Sergio Aguero zabilježio dva pogotka i asistenciju, njegov trener u Manchester Cityju Roberto Mancini je uvjeren da argentinski nogometaš može još puno bolje.

City je u 1. kolu Premiershipa u ponedjeljak navečer na svome Etihadu deklasirao Swansea s 4-0. Aguero, koji je ljetos stigao iz Atletico Madrida za 45 miliona eura, ušao je u igru u 60. minuti. Pola sata igre bilo mu je dovoljno za sjajan debi u novom dresu, postigao je drugi i četvrti gol, te asistirao Davidu Silvi za treći. "Građane" je u vodstvo u 57. minuti doveo bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko.

"Mislim da se Aguero još mora oporaviti jer je tek nedavno došao iz Argentine s Copa Americe. Treba mu još dvije ili tri sedmice da bi bio 100 posto spreman. Radi se o fantastičnom mladom napadaču koji će biti ogromno pojačanje za nas", rekao je Mancini.

"Oduševljen sam igrom. U prvom je poluvremenu Swansea igrao vrlo dobro. Mi smo imali neke probleme, ali uspjeli smo napraviti pritisak i stvoriti šanse. Na kraju, vrlo sam sretan", dodao je Mancini o ukupnoj izvedbi svojih nogometaša.