Najskuplji igrač Arsenala
26

Navijači ismijavaju Riceovu djevojku zbog izgleda, slomljena je obrisala sve fotografije

D. P.
Lauren i Declan u vezi su skoro 10 godina (Foto: Instagram)
Lauren i Declan u vezi su skoro 10 godina (Foto: Instagram)
Chelseajevi navijači na tribinama Emiratesa tokom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona povukla radikalan potez i obrisala sve fotografije s društvenih mreža.

Rice je od školskih dana u vezi s Lauren Fryer, a par je pretprošle godine uplovio i u roditeljske vode. No, zbog njenog izgleda, često je Rice "meta" rivalskih navijača, a tako je bilo i u duelu protiv Chelseaja, koji je odigran u utorak.

Na društvenim mrežama pojavili su se videosnimci s Emiratesa na kojima navijači Chelseaja pjevaju uvredljive pjesme o Riceovoj životnoj saputnici.

Također, izvrijeđali su je i na društvenim mrežama, a navijači Chelseaja mu očigledno nisu oprostili što je tokom prošlog ljeta izabrao transfer u najvećeg rivala - Arsenal, umjesto da pređe na Stamford Bridge i zaigra za klub za kojeg je navijao u djetinjstvu.

Lauren Fryer je utučena zbog uvreda obrisala sve fotografije s društvenih mreža. Online zlostavljanje se prvi put dogodilo u decembru prošle godine kada su navijači poručili Riceu da "može bolje od nje".

Lauren je od početka karijere Riceova najveća podrška i navijačica i redovno je na utakmicama, a bila je prisutna na Emiratesu u duelu protiv Chelseaja. Rice je odigrao sjajnu utakmicu u pobjedi Arsenala rezultatom 5:0 protiv najvećeg rivala.

Par je nakon skoro deset godina veze u augustu 2022. godine dobio sina Judea, čije je ime Declan Rice istetovirao na tijelu.