Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ovo,najgluplja liga u Evropi.Biseru jedan pa fudbal se gleda zbog golova a ne zbog taktike.Nisi ni svjestan koliko si glup..
MUTD..BELIEVE
normalno da nije zdravo da prime 3 gola ali koliko Fergie rotira ekipu nije ni cudno.A sto se taktike tice to se ostavi za utakmice koje odlucuju trofeje a ne utakmice tokom pocetka sezone..Uvijek bolje igraju u drugom dijelu
ma kad ne znate, jednostavno. Zato vam se i svidja.
ovakve utakmice vracaju nadu u fudbal,.....
sta je ovim budalama, u utakmici vidimo 7 golova u 34 minute, penal, mnostvo prilika, propustenu sansu Van Persia a oni kazu ne valja liga (utakmica) Svakakvih budala, bozeee dragiii
@shaaaa Prijatelju, jesi ti g.l.u.p. ili šta? Kakav De Gea, momak nije ni branio..
oj ovog de geu treba menjat kako ga ferguson trpi.... prima i sto treba i sto ne treba...........
koja gramatika u pM..
Je l\' se jos nekome zamantalo u glavi dok je citao tekst i pokusao skontat redoslijed golova... :))
M. United ne moze haman da pobijedi bez sudijske pomoci .. U pravu je mancini kad je reako da su sudije uvijek na strani MU.
http://mixturesport.com/disallowed-goal-manchester-united-get-all-the-decisions-they-said/
Nije ovo ni P od nekadasnje Premier Lige, realno. Pali su qrcu za usi.
GLORY, GLORY,...TAKO TO RADE VELIKI!!!
pa nemoj gledati englesku ligu, gledaj malo australiju i holandiju, tamo najvise golova pada. Ti gledaj zbog golova, ali za.je.bi igru najveceg engleskog kluba, ako po utakmici primaju 2-3 gola, u LP, kada im dodje ekipa sa taktikom, bit ce donji.