Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DT utakmica se igra 90 minuta + sudijska nadoknada a to niije ciganski nego je to dokaz da se manchester bori svim srce na terenu a oba penala su čista ko suza GLORY GLORY MAN U
Samo ga nam fafajte.....
DT@ Sta ti s.e.r.e.s majke ti???? Jesi gledo uopste utakmicu, ocito da nisi... Oba penala su postojala, i opravdano su dosudjena, tako da psssst!!!!
Duvajte ga zlobnici... zna se koji tim dominira fudbalom!!!
Libo me ckura za hatere, ali ako ono nisu bili zasluzeni penali onda ne znam sta jesu. King se sa obje ruke odguruje prilikom skoka i to nije faul? Ovo je i vese nego zasluzena pobjeda i biti ce 19-ta titula ove godine. nani>ronaldo
L:O:L:A:J G:A:
ma smrde nista novo sudije uvijek pomagale i pomagat ce... a ovaj gore vrsni poznavalac fudbala ... idi ba jedi govn_a
da si neki poznavalac fudbala, i realan posmatrac, ili da si uopste odgledao utakmicu bilo bi ti jasno da su oba penala bila cista ko suza, dok je gol kinga postignut posle ociglednog faula.... toliko o tebi..
Ma standardno, ciganski. u zadnji tren, cak 2 penala im morao sudija svirati da bi pobjedili.. Cudi me samo kako nije sviran penal u 93 minuti inace oni bas vole ovo 90+ vrijeem da daju go.