Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći klub svih vremena Manchester United. GGMU
Waaaaazazzazzzzzzazaaaa !!! GGMU !
barci uvijek pomazu sudije, united uvijek iam lak put....hmmm pitam se sta bi bilo kada bi poceli da analiziramo igre chelsea-a,liverpool-a, real-a, arsenal-a,milan-a,inter-a........kakve bi tek tad informacije dobile....ovo je bas zanimljivo svi imaju nesto protiv danas 2 najbolja tima na svijetu a to su barca i united....
Ferguson igrao kao stoper? Dečko ti pojma nemaš. Ferguson je bio napadač i to fantastičan.
AS THE REDS GO MARCHING ON... ON ! ON !
Manchester je opet prvak titule u Engleskoj,i to zato jer su igrali dobro u ligi,i zato sto ih vodi Lord Alex Ferguson,a poznato je koliko on zna o fudbalu,i kakve taktike zna da namjesti kad igra protiv nekih protivnika,i on uvijek dominira.A ima tu i igraca koji su zasluzni za ovu titulu,Fletcher,Gibson,Obertan,i ne smijemo zaboraviti Ovena koji je dao svoj veliki doprinos za ovu titulu.A manchester je bolji od plavog manchestera,i machester ih uvijek pobjedjuje,iako oni imaju Dzeku koji je sad u formi koja nije dobra,ali ce biti dobra njegova forma kad se zagrije,jer ima dobru skok igru,i sad je sigurno bolji od Ramosa,onog sto igra u Madridu iz Reala.A Ferguson je nekad igrao kao stoper i zato je tako jak.
Za sarajevo-x, pa mislim da nema smisla napisati naslova takav a dole objaviti video kao blackburn daje gol. DNO DNA STE, STO BI REKLI RIBARI ISTO MULJ!
Owen 1-0 Gerrard
sampione,sampione,ole,ole,ole....sampione,sampione,ole,ole,ole...
mrzim man utd, barcelonu i ac milan jer ih sudije vole...fuj
who the fuck are man united? VISCA BARCA, VISCA CATALUNIA!
LAGANICA
Glory Glory MANUTD !!!!!!!!!!!!!!
GLORY GLORY GLORY MAN Y............................ P.S. BRAVO NEMANJA !
Glory,Glory Man Utd :))
ma ta će united, messi će im kroz noge probacivat