Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sto morate svaki put pljuvati po dzeki i.dio.ti jedni, nijedna drzava ovako ne pljuje po svojim igracima ko vi. Mislite li da Spanci ovoliko kritikuju torresa koji je propo ko kauc i vrijedjaju ga - odgovor je NE. Ne morate uvijek biti djubrad
ja zaista ne kontam kakvi smo mi ljudi, pogani.... ja zaista ne znam jel ove komentare pisu retardirani ljudi poput ovog sto se potpiso \"dzeko\", pravi jedo, fuj..... popustite vise sa negativnim komentarima... svaka cast dzeki, jel neko pomislio da je malo i do taktike.. ne mora svaku zabiti pa sta, nek igra.. po meni je bio dobar.. Dzeko samo naprijed, Bosna je uz tebe... !!!
kolkacke su u dzeke noge, ko u vehidove male birvaktile :)
džeko will always walk alone!
Čuj Šuker \"uz rame Edinu\". :D Pa jesi ti normalan. Šuker bio zlatna kopačka, najbolji strijelac svjetskog prvenstva u Francuskoj, igrao za Real Madrid, s Realom uzeo ligu prvaka i naslov Španjolske. Kad Džeko u jednoj godini osvoji nacionalno prvenstvo, ligu prvaka i bude najbolji strijelac svjetskog prvenstva moći ćemo ih uspoređivati. Sorry, ali Džeko još nije tamo.
Za ove sto se-ru o dzeki ima samo jedna 150 000 eura svake sedmice legne na njegov racun a vi mazite pastetu,ha ja.
Edin Dzeko je po izboru citatelja stranice Goal.com - IGRAC UTAKMICE ! Bravo Dzeko idemooo
DZEKO JEST ODIGRAO SLABO ALI TO JE NAS JUNAK KOJEG TREBA CUVATI I KAD JE LOS I KAD ZABIJA
Kada Olic bude prvi strijelac Bundeslige, moci cemo ih usporedjivati. Davor Suker je odmah uz rame nasem Edinu. Ali Edin je malo ispred njega, jer je fudbal puno napredovao od tada. :))) Ne znam sta hocete. Edin je odigrao dobro protiv Liv. I da se nadopunim malo. Najskuplje placen igrac svih vremena sa ovih prostora je otresao skrtela i agera kao slinu.
@cccc m..r..s.. djubre balavo ja sam se rodio i cijeli zivot zivim na carsiji 4 godine se lomatao po sumi da bi mi jedno djubre malo prijetilo. Da ti kazem mali takvi kao ti su prolaznici i uvijek zavrse u smecu sa drugim gmizavcima. Imam i ja kalasa u basci ali njega cuvam za vlahe ne ku-rc..i..m se po carsiji jer je to za zohare i seljobere ko ti i tebi slicne. Jadna ti majka s tobom balavac jedan neotesani jel mmislis da si faca ako nosas utoku? eeeeee za sta sam se ja borio i svi mi ostali i za koga izginuse sve one ljudine nebi li kako se zaguzvalo opet da vas svojerucno LEGALNO istrijebimo misevi jedni balavi.
šta vam je više za Džekom,hajte malo PES-a igrajte,ganjajte cure itd., manite se ćorava posla
@BH Patriot: nema vishe tog tvog \"gazenja\", sad se odmah puca, bujrum na betlove, a to sto vrijedjash carsiju, uzivo to ne bi smio, vjeruj da ne bi, i umalo da zaboravim, tvoj dzekan nije dao gol od novembra a Aguero da gol na svakoj utakmici, i dok se ja bavim fudbalom ti se bavis patriotizmom, od patrotizma ne vidis vise ni loptu a kamoli da realno gledas utakmice, dabogda ti Dzeko na sahrani pisao po mezaru kad ga toliko volis, kloc bio kloc ostao
Džeko najbolji centarfor s ovih prostora ikad? Ma nemoj. Brzo zaboravljamo Davora Šukera. Ili jednog Olića koji je, recimo, sprašio 3 komada u polufinalu CL-a, o EP i SP nastupima da ne govorimo.
Vidim svi pljuju Dzeku koji je duplo vise pokazao od Torresa i ovog kloca koji je igrao veceras za Liverpool Carolla koji je isto tako debelo preplacen. Osim toga Dzeko je odigrao kljucnu ulogu kod treceg gola kad je dao odlican pas za Tourea sto je rezultiralo jedanaestercem za City. Lako je pljuvati...
Zasto moje PRASE nije ulazio u igru??????????? mmmm zega te tvoj vladika HRRRROKKKK
Kao prvo sto se tice ovih pogrdnih komentara suvisno je i pricati o tome sem reci da ovi sto to pisu u nuznoj su potrebi web vaspitanja. Sto se tice sportskog dijela mogu reci da je tekma bila odlicna sa puno tempa i dobrih duela a posebice na sredini terena. Sto se tice Edina malo sam zabrinut jer vec dugo vremena igra ispod svojih kvaliteta a ne moguce da covjek koji je bio golgeter u Wolfsburgu i zabio 10 komada na pocetku sezone odjednom zaboravio igrati fudbal. Bojim se samo da neigra sa povredom i da ga to sprijecava da da svoj maximum sto bi moglo da bude kobno za njegovu buducu karijeru a mi to SVI ne zelimo. Nadam se iskreno da ce ovu trenutacnu slabost uskoro prevazici i ponovo zablistati kao DIJAMANT.
Komentator na ESPN kaze Dzeko dobio Toresov sindrom haha.