Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Registruj se i zaradi novac. http://www.novakbux.com/?ref=djultra83
hahahaha, koralova uveo u 37 min. pa ga zamjenio, hahahaha, koja je to igracina, hahahahaha
A kolko je golova dzeko dao???nista nepise
Nwecastle bio bolji ovi samo kontranapade imali :D
Kako izradi Dzeko Teveza u onom drugom kontranapadu, namjerno mu nije dodao loptu, pakshu izvede Kolarova coek 20min igrao smo, taktika Mancinij je neshvatljiva svakom covjeku koji prati fudbal, ovu utakmici su dobili igrom slucaja kao i mnoge druge, uglavnom zaostaju opet 6 poena za Junajtedom, evo oni vode vec 2:0 protiv Sunderlanda
"bio uveo" je neko novo vrijeme u nasem jeziku...
Navio sam za Newcastle radi Mancinija! Dzeko nije nikav vise onaj stari, propada lik. Sta cu mu ja kad nezna usta otvorit. Dobro mu je reko Amar, nek suti i bere pare, izgleda to i radi.
vrijeme je za rebrnding.... mijenjajte klix.ba u epilepsija.ba
portala i gov.ana, samo pada. doduse ima to i prednosti - ne mogu mu hakeri nista kad je vise dole nego gore.
DRAGA BRAĆO I SESTRE PO BOJI ŠTA SAM JA CIJELO VRIJEME GOVORIO??? NEK NAM JE BOG NA POMOĆI, SAMO SE NAJGOREG BOJIM, PARE SU POKRADENE IGRACI IMAJU ODRIJESENE RUKE, NEMAMO NI ZA POLUSEZONE, HOCEMOL UOPSTE I POSTOJATI NA PROLJECE???
ODRON EKIPA