Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za neupucene: Tema veze nema ni sa Zeljom ni sa Sarajevom.
Postujem te trenere u Engleskoj, i sve druge naravno ali ovaj iz Vile je maloreci idiot. Je li covjek uopste gledao kako se protiv citya igra.., dortmund, ajax ..Covjece igraj fudbal, neces drugacije proci
poslao sam na bluemoon pjesmicu za džeku samo nisam znao na engleski onićeto prevest ima 2 pjesmice pravo dobre...prva... igraj igraj stisni stisni sa tribina džeko vrisnii EDIN DŽEKOOOO EDIN ĐDŽEKOOOO i druga...na vrh brda vrba mrda edin džeko zabija svuda EDIN ĐEKOOOO EDIN DŽEKOOOO reko je manćini daćew od iduće utakmice to pjevati svi..
Celtic je danas u okviru 14. kola škotske Premier lige savladao Abeerdeen na gostovanju sa 2:0, a po prvi put u karijeri Bahrudin Atajić, mladi bosanskohercegovački napadač rođen u Švedskoj, sjedio je na kupi škotskog giganta. Gosti su do prvog gola došli tek u 73. minuti kada je mrež Abeerdeena pogodio Lassad, a samo četiri minute nakon toga Charlie Mulgrew je povisio na 2:0, što je bio i konačan rezultat ovog susreta. Ovu utakmicu na kupi je presjedio Atajić, koji ove sezone oduševljava u U-20 timu Celtica, gdje je u devet utakmica postigao čak jedanaest golova. Nadamo se da nećemo izgubiti još jednog dragulja. jagodicu ti si na potezu
клоц је наравно био на клупи.Пушите кару стоко балијска
šta ovo klub bogate porodice Blazer popuši od Norwicha? djaba lova i sve?
@P.i.p.o Izdanak škole u kojoj su ga redovno nazivali \"KLOCEM\", toliko o vama, inače, da nije bilo Jiržija Plišeka, Edin bi danas konobario po rajvosi, pošto nije imao štele ni nikoga da ga pogura kao neke vaše koji amaWu re.ta.rdi.ra.no.m ližu dupe!!!
Daj Boze da ode vise Dzeko iz Citya sada u Januaru! Edine, Mancini se igra stobom, nemoj to dozvolit!
Tuzno brate da onakva igracina sjedi na klupi Ocekujem odlazak Edina u januaru pod hitno !!!
kloc je najobicnija taraba
Pa Mancini skontao kada je dolazio u Medjugorje gdje je ponikao kloc i skontao da mu je dosta 20 minuta. Vidjeli smo golgetera u Alziru, treba mu 10 sansi da zabije gol! Bitno je da je seku uhljebio u Ministarstvo, jadna nema love, moj Edine zar si na to spao, da ti seka uzima posao nekoj sirotinji?!
zaostali štrumfovi
odakle je deba otisao u werder, j e b o li ti selimovic kevu u pakas
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job ba
Husejinović je igrao u WERDERU Je l to nije Liga petice?
KAD CEMO MI, BRACO PO BOJI, GLEDATI NEKOG PITARA U LIGI PETICE??? DOSTA VISE AZIJE, AFRIKE, JUZNE AMERIKE, DOSTA SELIMOVICA I MAFIJASA???
Lijepa igra Arsenala