Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
City prodisao kako onaj idiot ode... :D
Dzeko nas zmaj !!
Hajte sad hejteri javljajte se sa komentarima kako je Dzeko truho u Cityju, kako je izvikan itd.. U najboljoj formi brat, samo zabija golove :D
Joj što napraviše dramu od obične utakmice :D
Odličan gol. To samo može kloc :D
Ovaj novinar ko da je piso djeci u osnovnoj skoli...jos nek nam kaze jel go u 88 min ili 63 :-)
Lijen, mora trcati troduplo vise nego sto hoda sad. Nema u Engleskoj hodanja i statike. Ili gines ili ides.
bravo dzeko al zajebaste me za kornere al haj nema veze nije neki dobitak
Džeko gigant ali nek počne davati Arsenalu,Chelseu,Man Utd. a ne nekim WBA,Reading..tko su ti ??
Aj kretenu majke ti odabi ima li neki clanak da ga ne komentarises, odabi na neki U portal i komentariši igre strašnog Mandžuke retardusa!!!
Bože sa kakvim prostacima živim u državi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovaj Edin... Nije što je naš, ali stvarno čovjek zna pos'o.....sve ove završnice, to izgleda tako lako i jednostavno kao da je na treningu. Brate ponosni smo na tebe!
Sad bih bas volio da ostane u Cityu, uz dobrog trenera, koje pojacanje na sredini terena i najvjerovatniji odlazak Teveza, konacno da vidimo da l' se moze vratit na stare staze slave