Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasno je da Djeko treba igrati od pocetka. Arena Sport, majku li vam vasu. Ja imam 16 arena sport i svaka prenosi Uzbekistansku drugu ligu. Moja Tv sutra cu te ugasit
imas live stream koju hoces utakmicu
Ima, tako i gledam. Samo sto mi zasteka dvije hiljade puta, svi su odlicni, bas.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
United came to Etihad 4-1 reason hahahaha
Duhovit si ti Garethe... :P
trudim se, sta cu niko ne zna da tugujem zbog poraza
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
novi talijan stari fzekin problem,ovo me he definitivno pocetak kraja u citiju...reko sam ja trebo je otic u bundes...
Bravo Negredo care,bravo Pelegrini, samo tako nedajte klocu ni blizu.
mama ti je kloz a tata derpe..seka kurva itd itd
S knedlom u grlu moram priznat da je City bio bolji, al mi smo dominirali zadnje 4.5 minute;)
Mislim da je dobro za svakog igrsca rotacija pa i za naseg Dijamanta. Onaj Negredo mora se priznati pokretljiviji je i angazovaniji nego nas Dzeko, a to voli svaki trener. Dzeko mora dosta vise da se krece, pomaze u sredini pa ce sigurno biti i cesci na terenu, bas isto kao Mandzukic u Bayernu.
bravo džeeeko!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=V2xuu-WtN4Q
da je djeko igro mozdab city izgubjo
mislm da bi opet city pobjedo zato sto muncester je igro bez mesija,u odbrani su suplji bez inieste,vezni ne rodi bez suareza I sve dok nas zmaj begovic sjedi na klupi, turace im svak mnogo golova
žao mi đeke
@croatico koliko cesto sanjas Dzeku ?
Molim Vas, ali Vas molim, ako ne znate nesto o necemu i ako nemate argumenata za nesto nemojte pricati. Dzeko je igrao do 83` protiv Plzena, logicno je da ce odmarati ovu tekmu jer ipak je to United, svi igraci moraju biti spremni. Treneris su shvatili da je sezona duga i teska, stoga vrse sve vise rotacija. Pogledajte rotacije u Barceloni ili npr sa kakvim sastavom je Klop izasao protiv Nurnberga. Nemojte MAHALATI vise molim Vas lijepo i shvatite ovo, ne kao uvredu ili pametovanje, nego skroman pokusaj da konacno pocnemo argumentovano iznositi stavove, a ne samo pljuvati, pogotovo ne IGRACE VLASTITE REPREZENTACIJE. Hvala lijepo !
pa on jedini odmara po 2 tekme..jebo ga ti i drugi su igrali pa ne "odmaraju"
Ja posrane reprezentacije pa zar nije 18 na listi,a mi ko 10.Nešto ti ne ide matematika. Nabijem, i tebe bosnian knight i zmajiće .Govna ko i ti! Ajd ćao.
odigram ti sa sekom partiju saha na vasoj kockastoj zastavi mamu ti ustasku jebem ! vidi vam zastave koda ju je branko kockica pravio !
Bosnian knight popuši mi,meni tvoj alah ne predstavlja ništa,neka ti on...
Care smanji dozivljaje malo, vjeruj mi bit ce ti lakse. Svi smo mi isti! Umjesto svadje treba da se vise respektujemo i tako jedino moze da napreduje BiH, Hrv, Srb itd...
OK Admire,malo me upalio ovaj.Živio mi!
Ko je sad miš, pitao bih vrlog napadača Edina Klupka!?
Gledaj cete ljubomornog HAHAHAHAHA Nema ni jedan napad fudbaler na Balkanu koji moze parirati Dzeki !!! Dzeko je Bog/Allah/Buddha/Isus za cetnike i ustase !!
Pobijedis 4-1 Man United, i ko ti to moze reci..."A sto nije igrao ovaj ili onaj ?"...pa niko brate...
Gol i asistencija Izeta Hajrovića!