Nakon novog poraza Wolfsburga
0
Magath priznao: Borit ćemo se za opstanak
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako govore ljudi koji nemaju veze o fudbalu.Olic je dobar i borben igrac.Treba mu i neko u defanzivi. @tomson taj konj je jedan od najboljih igraca svijeta,te je tvojima upakov\'o 4 gola,sve bolji od boljeg.
dovedi nekog bosanskog konja,nešto kao đeko
ko vas šiša
Vidi ti nase Amnalmine sto daje komentare gdje netreba.Vidim da nepratis fudbal pa da te posjetim.Ola je prije 2-ije godine sam doveo Bayern do finala LŠ,a sada je medu najboljim fudbalerim,jest da ga je malo ozljeda stangirala,ali vraca se.Bio bi pun pogodak za Vukove.
olic ce ti bas pomoci trkaci konj hahaha..........
Je*eš klub koji Bosne nema!
dovedi bosanaca da rijese problem
STA KAZE DZEKO NA TOOOO
dovedi nekog naseg iz Teplica,mozda sljedece sezone osvojis titulu