Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je portugal namjesten, vi mislite da je slucajnost pogoditi precku i stativu po tri puta u jednoj utakmici? Dzeko i kompanija su fine pare pokupili te subote u Portugalu :). Ma neka su i ja bi na njihovom mjestu :)
Nema Mafija te pare da kupi našeg Nemanju. (a možda samo nije skont\'o ko Nikola Nikić kad zabi Zvezdi 3 komada a dogovoreno bilo da Željo zijani :)
kako saznaje internetski portal u nju.com bivsa predsednica r.s. i haska optuzenica biljana plavsic spavala je sa celom turskom reprezentacijom u nadi da ce ovi pobjediti reprezentaciju bosne u kvalifikacijama za sp u jaru. nakon burne noci turski reprezentativci ipak nisu uspjeli savladati svoje protivnika, a biljana je najavila zalbu
da li je to moguce
TEORIJE ZAVJERE............
smio bih se kladiti da su kladionice te koje namjestaju rezultate...
HOĆEL\' UEFA KAZNITI HENRYJA ZA LOPOVSKO \"IGRANJE\" RUKOMETA PROTIV R. IRSKE, I DA LI ĆE ISTRAŽITI IZJAVE BLATTERA-HITLERA DA ŽELI C.RONALDA I PORTUGAL NA SVJETSKOM PRVENSTVU, I DA LI ĆE ISTRAŽITI ROSETIJA I NJEGOVO NEPRAVEDNO \"SUĐENJE\" NA UTAKMICI BOSNA I HERCEGOVINA - PORTUGAL??! ;-) NARAVNO, LOPOV LOPOVA ŠTITI, PA TAKO UEFA ŠTITI LOPOVE: PORTUGAL, BLATTERA, SMRDLJIVU FIFA-U, I NARAVNO - KRIMINALCA ROSSETIJA.
Jeste vise dosadni s tim Portugalom, ko da smo mi Spanija ili Brazil pa bilo koji dan u sedmici moramo pobijediti Portugal, i to s lakocom! Bez obzira na sudjenje u Zenici, mogli smo i trebali smo postici gol u Portugalu, ali eto nismo i sta sad? Poraz je cinjenica, prihvatite to i idíte dalje vec jednom! Bit ce jos utakmica.
ma kakva mafija kakve gluposti čitav taj fudbal se uveliko namješta i u najvećim ligama to je kocka nebi rooney mogao imati sedmičnu platu 180 000 franaka da mancester ne izgubi od besiktasa kad se uloži stotine miliona na \"sigurnjak\" i onda te on obori to je legalno da namještaš utakmice jedino što oni hvataju sad nekakve lijeve tipove i ove manje lige najlakse udariti po turcima,bosancima,...tacnije balkancima veću moć imaš kad si predsjednik UEFE nego EU i to dovoljno govori sta je danas fudbal nazalost kapitalizam je unistio sport pogotovo najpopularniji jer je tu najveci biznis
Nije nam trebala mafija da shvatimo da smo morali pustiti nasoj A-reprezentaciji pod vodstvom sultana Fatiha Terima. Da smo to napravili sad bi se radovali prolasku na SP u Juznu Afriku. Ali, mi hocemo da budemo pametni i zato nam sad u Afriku ne idu ni A ni B repka. Mi smo sebi najveci dusmani, napadamo i rejsa kad kaze da \"mi i Turci jedno bice, jedno srce, djeca od iste majke\". TURKIYE4EVER! BIH4EVER!
munibe ovo je tvoje maslo
Cudno da se dize buka oko utakmice ove utakmice Kako to da se ne dize frka oko ove dvije zadnje utakmice. Pogotovo ove u Zenici, pa tu i totalni anti-football-fan moze bez problema vidjeti da je svaki kontranapad BiH bio prekinut sudiskom zvizdaljkom da se Portugalci vrate u odbranu. Cak je bilo i situacija kada Portugalci skrive prekrsaj kaznjavaju se reprezentativci BiH. Ovo je stvarno bio jedan Evropski kabare, parodija ol ti kako bi to opisali u Sarajevu crnjak. Ali tu se nista ne istrazuje niti se zali za bilo sta, a dobro smo osteceni. Svodi se na staru izreku : Kadija te tuzi, kadija ti sudi !!!! E ako je to Evropska Unija mozda nam je i bolje da se neuclanimo tu.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/sport/story/89104/%28VIDEO%29+Slovenci+se+smeju+Hrvatima+jer+ne+idu+na+SP.html
http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/ http://www.eurofudbal.net/portal/
a dovoljno je da se pogleda ko je sponzor pola evropskim klubovima... sve same kladionice i onda ocekuj da taj tim igra realno , hehe