Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos jedna camuga smrdljiva
crnac > djikan
A i jesi se nadavao golova u zadnjih 10ak utakmica. Vidi se da si namjerno bio los. Igrao si ih ko kakva tetka jarane. Cuna od sportiste zbog toga.
A ti si izgleda neki "veliki" fudbalski "strucnjak" u PM.
sad ce njega Mourinho u United
kupice ga opet za 30-tak miliona pa ce ga posuditi vest hemu :))
Stvarno je dobar igrac, covjek i zasluzuje jacki klub. Ajde u Bayern :D
@useraccount Lewandowski niposto, al niposto. Covjek je u TOP formi kakva je rijetko vidjena. Mozda Mario Gotze, jer nazalost uskracen mu je taj feeling za igru pa je i opao totalno. Udje 6 minuta pred kraj i sta ce, nista. A Lukaku stvarno dobro igra, bilo bi ga fino vidit ako ne u Bayernu bar u ovim drugim champion ligasima.
bas ce se naigrati pored lewadowskog i milera.