Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili su se cijelo prvenstvo osloniti na sudije al jeba ih ,,elf,,
volim što su ih Nijemci pregazili, ponizili i posrali im se na onaj njihov teatralni izljev emocija, od izlazaka na teren držeći jedan drugom ruke na ramenu glumeći zajedništvo i nadmoć nad ostatkom svijeta, pa do završetka njihove himne dok se izvodila face im fol ličile na lica ratnika koji idu u rat iz kojih oni izlaze kao pobjednici, ali im Nijemci razbiše njihovo lažno samopouzdanje kao niko do sad.
@kars, u potpunosti se slažem s tobom, i bosna je u svojoj skupini bila žrtva sudijskog manipulisanja pod patronatom fifa-e , da smo roknuli argentinu već bi na početku bilo dovedeno u pitanju već po njima željeno finale brazil- argentina
Nece se oporaviti do sudnjeg dana a mozda ni tad
Ta rana ne moze brzo zacijeliti ....
Od bruke se ne oporavlja.