Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja cu staviti 200 eura na portugal i bit ce mi zadovoljstvo da ih zijanim
e lutko moja ,pa nije ti Bilino Polje za balerine...fudbal je muski sport...
Ima on veze i trekako to je se znalo i prije da ce Portugalci pobjeiti jer njihovi sve biraju pa cak i sudije naravno daju tri primjeta pa od ta tri mi izaberemo jedan , ma to je cisto ko na glanu gubimo utakmicu samo zato sto smo mi Bosna i Hercegovina i nismo im toliko poznati..
Bosna ima dobru momcad,i susjedima zelim pobjedu.Pa Ronaldo se nije naigrao ni kod nas u Zagrebu protiv skromnog Dinama. Samo napred decki,ja mislim da se Portugalci potajno boje BiH. Sretno Zmajevi.......
Realno 30% su nam sanse da prodjemo.. A to su nam sanse zato sto smo mi uigrani a oni ne :) Veliki pozz i ja zalim sve ove koji daju nacionalistcki komentar bilo to protiv Bosanaca i Hercegovaca ili nekog drugog.. Kad ce oni doci do pameti a ja do para ? :D
dugo smo čekali
Seljaci nista zanimljivi sa glupim komentarima, al realno oni se nas probijavju pozz
Volio bi da pobjedimo vise vec ista ali nazalost to je nemoguce. Ronaldo Nani i ostali moraju da idu na evropsko radi veceg interesovanja. Je..biga! Nepravda al staces.
SAM DA ZNATE PORTUGALCI BEGOVIC CE BRANIT KO NIKO DO SAT NI KAHN MU NECE BITI RAVAN,OVAJ PUT VAM NI PLATINI NECE MOCI POMOCI......
bosna ili turska neko mora na europsko,nek se lopovi dogovore.........
Zar nije bio clanak gdje je Figo rekao da ce BiH pobijediti D: 7 dana kasnije on promijenio misljenje? XD
Bosna ce morati da igra tri put bolje od svojih mogucnosti da bi prosla Portugal u dve utakmice.Sve ce biti na strani Portugala i sudije i cjela fudbalska elita.Jedina sansa je da Portigal kolko tolko potceni BIH,imaju dorbe igrace ali ne igraju timski dobro vec duzi period.Svabe nemaju neke igrace po imenima ali zato timski melju kolko su dobri.Blakanski mentalite ce na zalost uciniti svoje,pretcenicemo ih i sami sebe cemo pobediti.Voleo bi da BIH prodje dalje,ali realnost je drugacija pa se spustite na zemlju da posle pored sve ove bede u drzavi razocarenje ne bude jos teze.
kako je samo uporan ovaj jedan te isti srbin: ante kreševo - ivica grude. nismo ti mi krivi, što vam je slovenac zabio gol iz austrije.
2:0 u Zenici , 1:1 Lisabon Cro retardinjo zavidni, crkni. Pa poslije se piate sto slavimo sa turskim zastavama kad vas pobijede.
PORTUGAL.
Luis Figo racku mi digo
Sine Figic i ti si puko :) U jednom mjesecu covjek hlupi intervjue za nepovjerovat.Prvo tvrdi nesto,pa se demantuje.Koji kloc