Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MIRALEM PJANIC NAJBOLJI IGRAC SA OVIH PROSTORA ! Prije svega covjek ! Bosanski princ ! Nije bezveze proglasen za najboljeg veznjaka na svijetu... Barcelona je bas tim za njega, sretno prince nas !
Upravo si srocio sve komentare klikserasa o Pijancu.
Jesam li ?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
najbolji vezni igrac na planeti
igra u finalu lige prvaka.
http://bet365.blogger.ba/ 100 % bonus , do 100 eura besplatno kod registracije !
đe sad u barcu kad kurcu ne valjaju i slijedi im susni period. ni getafe vise uzet ne mogu.
Ovo je majstor Bayern bez mandzukica -Bayern:Werder 5:2 -HSV : Bayern 1:4 Bayern sa mandzukicem -Real:Bayern 1:0 -Bayern:Real 0:4 I sve je jasno o kako opasnom napadacu mandzukicu se radi, i zbog cega niko pokazao interes za njega, pa Bayern mora da ga placa-
Naslov članka o Pjaniću i tekst se podudaraju samo tako... Jos je samo na kraju trebalo pisati: ''Sta bi bilo,kad bi bilo'' Nit je Enrique trener Barcelone,nit Barcelona uopce smije dovoditi igrace u tim narednih godinu dana.
aBda bice, a ta kazna je suspendirana, znaci mogu se dovoditi igraci. Citaj malo legendo
Sklonjena je ta kazna, nije vise na snazi.
To se traži, naš princ u Barceloni!!! :D
Poslije Svjetskog prvenstva Pjanic ce moci da bira klub gdje da igra. Tu ce tek svi vidjeti sta on zna i u kakvoj je formi. Samo daj boze zdravlja
sve poludilo da ih uzmu poslije debakla
Ma da izgubimo sve po 5-0 who cares, mi smo na prvenstvu i ima da se festa :) sad samo uzivati i gledati kako himna svira u po brazila :) A pjanic da spava i igra bio bi jedan od naj boljih na terenu tako da se za njega nebrinem :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
njemu je plafon freiburg kakva barca
ludiloo pjanke legenda visokoservis.eu.pn
a clanka i naslova jahhahaha , cuj luis enrike pa covjek nije trener barcelone kako mozete da izmisljate takve stvari ?
Pročitaj tekst, valjda si dovoljno pismen! Nema puno samo 4 rečenice.
nacitao sam se ja tu lazni izmisljeni tekstova ovo je sranje od portala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je majstor Bayern bez mandzukica -Bayern:Werder 5:2 -HSV : Bayern 1:4 Bayern sa mandzukicem -Real:Bayern 1:0 -Bayern:Real 0:4 I sve je jasno o kako opasnom napadacu mandzukicu se radi, i zbog cega niko pokazao interes za njega, pa Bayern mora da ga placa-
Da Werder i HSV su rame uz rame sa Realom.
Prvo CL s romom pa onda...
Kolasinec u Manchester Unitedu Pjanic u Barceloni, Dzeko u Inter... Ma ima da ih dogodine sve gledamo u polufinalima Lige Prvaka! Bravo Klix.ba,bravo na transferu!
Alene oprosti al ni Inter ni M.United nece dogodine u ligu prvaka!
alen je samo bio sarkastican
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nece njega barcelona frajer nema tri pobjede ko trener