Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamatigaprimazatojakodobro
J.e.b.o.te.. ako sam te ja išta razumio.Tako isto priča i tvoj z.e.m.l.j.ak R.a.d.o.n.č.i.ć.Kad priča z.a.v.a.l.j.uj.e je.z.i.k.o.m.Možete u istu pakšu puhat.Vidim da si d.i.j.a.s.p.o.r.a čim nemaš sl.o.va sa kv.ak.o..m.Vi s.a.n.d.žo.si ste se pravo s.n.a.šl..i.
nezajazni iliti nezasiti
nezajazni iliti nezasiti
imam osjecaj da ce Bosna i Hrvatska proci, bez nekog navijanja, tako jednostavno, a bolje bi bilo da Turska prodje i da ljudi prestanu kupovati U-proizvode i uloze novac kod turskih banaka, jer ovi pokatoliceni divljaci su nezaljivi
ta ti je dobra (ali kao sala)... zamisli onda ko se preziva Pivic ili tako nesto... :D :D... :D :D....
Jel istina daje pjanic htio upisat medresu, a ovi iz IZ mu nisu dali zbog prezimena
to ce bit smjehotresna olimijada sa ovim slaboqurcom