Corriere dello Sport
14
Luis Enrique napušta klupu Rome
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
romina pojacanja su oni koji nisu imali mejsta u sovjim klubovima pjanic u lionu gago u realu ona lamela djete modza u buduce bude igrac sad nije glman prosjecan ajaks ga utopio za odlicne pare sve u svemu rposjecna talijanska ekipa daleko od vrha
http://tinyurl.com/76a68fz BEST FREE sms system with betting tips!!!! 100% working!!!
idi vise Bogu hvala,davo si pjanicu preveliku minutazu,taj mali uhljup veze nea....
Ja mislim da je isključivo krivac za loše rezultate Rome upravo Totti. Mislim da on unosi nekakav nemir u ekipu, samim tim što ima neograničeno odriješene ruke. Kroji ekipi odlučuje ko će izvoditi slobodnjake,penale kako će igrati ekipa i dr. jednom rječju glumi trenera, kapitena, vlasnika kluba i sa takvim likom mladim fudbalerima nije lako igrati. Očigledno je da su pod pritiskom igrači i da gosp. Totti samo usporava i kvari igru Rome. Treba se prije svih njemu zahvaliti, i krenuti dalje,mislim da bi se ekipa preporodila njegovim odlaskom.
forza lazio SS roma merda
s ovim igracima nemoze bih ligu osvojit tanki ko lizalo timska roba
Samo neka ide,zelim mu sve najboje u zivotu,al neka se ne vraca u zadugo u Romu. Upropastio je sve sto se moglo upropastiti,zjanili smo 2x u jednoj sezoni od fasista,nikad gori plasman na tabeli,gubili smo utakmice kao da igra B tim,igrace koji su nosili igru Rome je stavio u drugi plan,itd itd.. Hvala na svemu i zbogom. Sempre Roma..Forza Totti.
steta... ovo mu je bila prva sezona i plus mu je dovedeno 15 novih igraca. covjek bi iduce sezone cuda napravio.
bjez luise iz te zabarsko-stimaljske lige koliko te noge nose.