Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakakv god da je smetljar ovaj Terry, u pravu je 100%. U Premiershipu i u Ligi prvaka, sudije ih konstantno k.a.r.a.j.u godinama. Da je Chelsea imao pola sudijske podrške kao Man Utd, bio bi prvak Engleske i prošle i pretprošle godine, i plus, over sezone bi bježao Unitedu bar 6-7 bodova najmanje.
ti vise nemas pravo nista da kazes....sve si rekao....a ako i budes dalje pricao, niko te vise ne shvata ozbiljno i ne obazire se na tebe...predaj kapitensku traku nekome drugo, cak se povuci iz tog kluba i spasi ga.....klosaru
smetljo suti i ne provaljuj se idi karaj kurave dok ti se jos dize matori glupsonu....