Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako si tako smijesan brate mili.Pa od davnina se znalo da su golmani ko vino sto stariji to bolji znaci 31 godina za golmane je mladost jer vecina ih brani do preko 40 zato se ti ne prosipaj i ukljuci malo mozak seljacino
Hahhah čuj Diego mlada nada, pa lik ima 31 godinu, ne provalljuj se...
Ovako pa koliko puta moram rec ovo.Ovo je za one koji kazu da Diego nije dobar ko Casillas,ja sam navijac Reala od ere galaktikosa i mislim da Casillas ove sezone nije pokazao to sto treba a i kad jedan tako ugledan covjek ko sto je Mourinho kaze da je drugi golman tj. Adan bolji od Casillasa to vam sve kaze. Po meni Casillas ce se nacekat da dobije priliku pored Adana i ove nove mlade nade Diega.
Ja nigdje ne vidim da se on kurci , nit da je rekao da ce braniti kad se Casillas vrati .. Covjek je samo rekao da mu je drago sto je tu ..
sta se ovaj lopez kurci..branice 5-6 utakmica i onda ce grijati klupu dok mu cmar neotekne. iskoristio tudzu nestrecu i sad ko san mu se ostvario koji levat a zna da sam ja legenda kluba i vracam se pronto
Žao mi Casilasa... Izbaksuzirao ga onaj baksuz Mourinjo. 100 godina tip brani i nadje se ovaj idiot da ga izje bbe.. Konjina..