Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ krasto - Zaboravio si reci da je binasr.
Oni ti ga pushe Zvjezdane, Zvjedane.........bog si Mishke kapa do poda
Miske je car!!! BOSANCI I HERCEGOVCI
ma ovo su sve srbi sto pisu da ne valja miske. :) (narano oni sto ne vole BiH)
Mozda bi trebali detalje malo bolje opisati. Miske uopste nije sjeo na klupu za rezerve vec se zaputio direktno u svlacionicu a rukavice je imao na sebi citavu utakmicu koje je onda kad je krenuo prema tunelu bacio. Nemorate stvarati dramu tamo gdje je bas toliko i nema.
ovaj miske frajko je covjek sa dva lica ;)
@@krasto Sta ti znaci \"mozeMO bez tebe\"? ti i ko jos?! pricaj za sebe dushice. ako se tebi ne gleda Miske u reprezentaciji, uvijek mozes navijati za Brazil. ;)
cirih,potpisujem
odakle izlaze ovi likovi? englezi nece da se odreknu Terry-ja iako je covjek moralna nula, a vi tako lako pljujete po Misketu a sve zbog tracerskih informacija....koje uzimate zdravo za gotovo. Kao Miske ne bi htio igrati na svjetskom prvenstvu? Pa mogao se zahe*avat cijele kvalifikacije, tako da ne stignemo ni do baraža. kakva smo mi odvratna nacija, pobogu, mastali smo o tome da vidimo jednom samo makar baraž..... a onda nam i to malo... Miske je ljudina, u svakom pogledu, ima dignitet, karakter, obraz, i voli ovu zemlju.
To \"dizanje\" u nebesa ne mijenja nista na CINJENICI da je frajer jedan obicni \"hohštapler\" i ufurani pedercic, a da ne govorim o njegovoj igri za wolfsburg i za repku, kao 2 SVIJETA RAZLICITA, pogledajte malo detaljnije, podsjeca me na Salihamidzica, koji je GINUO za bayern, a u repki igrao kao penzioner, ovaj je jos gori, posto se jos fura i misli da je faca, A NIJE, MOZEMO I BEZ TEBE; DOVIDJENJA!!!
@cirih pa imal kakva zivotinja tvoje vrste pa se s njom naduravaj klocino... misimovich legenda kad je zabijo golove onda ste ga do Boga dizali mogo je skakljat boga za tabane.
Misimovicu ti si jedan veliki foirant...Tebe ne treba zvati više u repku,jer ti si jedini krivac što nismo otišli na SP...To pricu da nisi mogao igrati protiv Portugala može nekome drugom pricati...Gadiš mi se...fujjjjjjjjjjj