Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je nastao naziv za pecivo "kroasan"...mnogi misle da je to francuski naziv U Bihacu komsinca napravila kolac i donijela komsinci a ona joj rekla:' bas ti KROASAN kolac!"
Imal Croissant veze sa Hrvatima? Ovo Cro me nekako navelo na to razmišljanje.
@tramal Šala, vic ili dosjetka je oblik humora koji najčešće nasmijava ljude s duhovitim obratom ili neočekivanim smiješnim raspletom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
STA SE PRVITE RETARDIRANI..VI UVRIJEDENI....ZNA SE DA SE OVO MISLI NA CETNIKE IZ BL KOJI PSUJU MARKALE I ISTICU ZASTAVE RS TAKO NEMOJ DA SE OSJECATE UVRIJEDENIM NASI KRAJISNICI JER KAD TO BUDU MANIJACI I HORDE PJEVALI NA TEKMI ZELHI,SARAJEVO- JEDINSTVO ONDA STOJI SVE STO KAZETE..POZDRAV OD MANIJAKA!!!!
ma kreteni zesci nemate pojma ba digli se nesta alo ba gdje ste prije bili kad je trebalo bodrit bosnu nazvali se LJUTI KRAJISNICI i vi sad nesto zaye...i treba vas sve nabit na uKit rajevoSa
ma to je samo pjesma smirite se
ma sta znaju horde i manijaci sve djecurlija i narkomani veze oni nemaju ljuta krajina sta je
jao jao problema :)
Zalosno je vidjeti kako se ljudi prepucavaju oko stvari koja i nije poenta ovog teksta. Zelim samo reci da je navijacka grupa "Ljuti krajisnici" jedna od najbolje organizovanih i uređenih, s toga treba pokazati jedinstvo za cijelu nasu BOSNU te se boriti protiv onih koji zele da je ugroze.
Zivjela Republika Bosna i Hercegovina!!!
2 poluvrijeme kad dodje treba pobiti one izdajnike iz kladuse prvo, al bas sve pobiti da unistimo te njihove izdajnicke gene, pa onda treba pobiti komunjare iz tuzle itd...pa balije/izdajnike iz sarajeva... eh kad to fino ocistimo onda treba krenuti na vlahe i pobiti sve sto ima puls. Bit ce Bosna aBd etnicko cista, ALI OD VLAHA I IZDAJNIKA!!!
Šta sve nabroja??? Hoće li itko preživjeti?
Osim tebe i Bakira?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pun mi ku**c vise ljutih krajisnika
fantastično saopštenje, bravo majstori! e sad, što ima mahnite raje kojima nikakvo objašnjenje nije dovoljno, i koji pojma nemaju ni sa čim, a kamo li sa historijom itd. to nije vaš problem.
Igrali hrkljuza pa sa zaljenjem konstatuju,ovo se pjeva lesinarima.