Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj jeste naporni s ovim objavama, ko je iftario ko nije, ko je dozvolio , ko nije, ko je reagirao, ko nije . Jos mjesec dana pilanja 🤦‍♂️ U svoja 4 zida molit cu lijepo
izdrži brate ovo smaranje postali su naporni
zar ne postoji neki religijski vjerski online portal pa tamo mogu 25 clanaka dnevno objavljivati.. nije svakome to zanimljivo, a iako jeste, dovoljni su clanak ili dva o tome..
jebomalter, prije ni za koga nisi znao da posti, da je vjernik, a sad svaki klošar postao vjernik na baterije , PA SE MORA U JAVNOSTI EKSPONIRATI i blamirati i sebe i vjeru
po čitav dan idu okolo i propituju jesi li ili nisi
mashAllah legendo 🤲☪️❤️
Vjernici na baterije, mediji na baterije. Ljajić iftario, Ljajić legenda splavova, sponzi, plastikara...
bravo za sudiju
I prođe ramazan on na stolu pao u sevdah 80% je takvi praktikanata vjere a žene da ne govorim gluho bilo
Nemam nista protiv posta ali ovo je previse
šta nam ova nova vrsta vjernika uradi od vjere
To mu je hvala što je prolio onoliko znoja igrajuci za srbiju. Samo vi sandžaka braćo nastavite igrati za dvoglavog
Pretjerujete sa objavama o iftarima.
Ljudina
Trebali su tražiti pomjeranje stanice utakmice i vjerovatno bi im se izašlo u susret. Ovako se samo izblamirao. Ko je to još uradio u svijetlu. Teški primitivizam i provincijalizam. Možeš ti otići iz Pazara, al' ne može Pazar iz tebe. Pametnom dosta.
Svaka čast Ademe
Kaka iz Sandzaka