Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Liverpool, jer ima sanse da igra, a ne kao u Manchester ili Chelsea da grije klupu, jer stvarno, on pored roonija i rondalanda, ovamo drogbe nece moci proci
MA KAKAV DRAGULJ....CARAT... ALI SRECA NJEGOVA DA JE NA VRIJEME ZBRISAO IZ SMRDLJIVOG ZELJE KOJI GA JE GUSIO A VIDI KAKO DANAS DISE PUNIM PLUCIMA !!!!!!
I di u Liverpul i svake sedmice slusaj navijace kako pjevaju...
Nek odigra jos 2-3 utakmice ko sa Cottbusom i nece ga ni Zeljo trazit...
Džeko Sića te čeka,u Slobodu brate mani se ovih divljih klubova!!! SJAJI SJAJI BOSANSKI DIJAMANTU...
hodi vadi zelju iz govana, ispasce iz lige jadnici, hahahahahha
Neboj se ostat ce on u Wolfsburgu vidit ces, a ako ga Sarajevo ili Željo budu trazili vec ce biti problema sa mišljenjem.
Ostani Wolfsburgu majstore tu ćeš ostati zvijezda,a ako odeš možeš grohnuti ko ševćenko
Old town all...:vidis li ti sta si napisao: zlatan igra za reprezentaciju svedske i nije napadac BiH.....
Man Utd. ili Liverpool, svejedno, samo da ode, vidi sta se desilo sa Ibisevicem, igracina i po ali ga je ozljeda udaljila sa terena i polako pada u zaborav u stranim medijima ali mi BH navijaci mislimo na naseg zmaja i jedva cekamo da se vrati na teren i pokaze stari/novi sjaj!
Lijepo je to cuti,svaka cast,al po mom misljenju,najbolji napadac BiH je Ibrakadabra,jedan je Vedo.