Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
wenger u penziju, uništavaša ekipu, dobro te više
kake grane ti spominjes, nije ovo clanak o drvosjecama ni o sumarstvu
A ti nisi subjektivan,ono,ni sekunde!!Smanji dozivljaj,pozlice ti :DD
J.e.b.a.l.i vas i arsenal i barca i real i k.u.r.a.c i p.a.l.a.c i ovi neki k.u.r.t.o.n.i sa ovim smijesnim loserpool i tako to...LIVERPOOL je NAJVECI klub u Engleskoj, googlajte malo, ako vec ne znate, procitajte, informisite se, za sta vam sluzi taj net e.b.o vas on YNWA
http://www.powerplaymanager.com/r305072 super menager igra-nogomet i hokej
Arsenal je bi i ostace kraljevski klub, pitajte elizabetu :) i ostatak kraljevske porodice. Svi kupuju gotove igrace i onda se kurce na njihovo ime a arsenal napravi legendu pa ga tusne masno. Procitajte historiju pa onda komentarisite. A sto se tice wengera, Arsenal je dobio novo znacenje otkako ga Wenger vodi. To sto oni i barca rade to se zove nogomet (steta samo sto su katalnonci cigani). A ovi fanovi murinha i slicnih - pa ljudi toliki milioni i tolka patnja a barcelonu nikako da pobjede, dodje Arsena i zvizne ih sa omladinom :))) A kod nas opet raja samo spominje trofeje, to su sve oni sto kad su vidjeli prvi put nogomet pitali: ko je prosle sezone osvojio, i za njeg onda pocnu navijati :)
Supporting Arsenal isn’t easy. Heck, it’s one of the hardest things I do. But I was there through good times and I’ll be there through bad.
GET A LIFE!!!!!
@Topnik Svidja mi se kako se nadovezujes na moj komentar :)) Znam totalno nebitno,ali :)) Samo LFC navijaci su presmijesni..You\'ll never win again..lucky bastards!!
Na kakvim si ti drogama?!
očito još nisi skonto šta je to pojam nogomet a što se tiče Engleske barem je zanimljivija od španske...više se klubova bori za naslov i mnogo je neizvjesnije nego u španiji...vidjeli smo u šta se pretvorio el klasiko...otok je zakon
... i jos je bio offside kod prvog gola. A cuj onog znalca, kaze Arsenal prosjecan klub prije Henrya. Jado, Arsenal je do 2000. godine bio drugi najtrofejniji klub u Engleskoj.
Arsenal je kao prosjecan klub,ali je Loserpool kao nesto bolji..trebalo im je da ostanemo sa 10 igraca pa da nam daju gol..pardon,prvi je bio autogol,mada je Ramsey tu najmanje kriv..niste ni gledali tekmu a bacate komentare..daj ba..idite navijajte za Farsu (gloryhunters)..
evo dokaza da je Arsenal prosjecna ekipa
iako smatram bezvrijednim takvim kao ti se obracat samo jedna informacija Arsenal ima 13 titula sto ga svrstava u 3 najuspijesniji engleski klub...vozdrica
da, da, ne znaju, a najjaca liga na svijetu, e moj strucnjak
burek pita Zelji ćundara