Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio sam par puta s njim onako u drustvu momak je za cistu 10-ku a i krenulo ga je igra ko sta u liverpulu moze samo napredovat jer su se poceli opasno buditi sa gerardom i suarezom
u zagrebu prije prosle godine moj prijatelj je jako dobar s njim momak je desetka
Ima i finu zenu, prava Andaluzanka
Možda ne vrijedi 40 milijuna eura, al Rakitić ove sezone i dio prošle igra fenomenalno i po formi je među 20-ak najboljih veznjaka u svijetu. Ko je pratio njegove igre i statistiku znat će o čemu pričam. Nažalost, ono što je pokazao u reprezentaciji je daleko od toga, a vi iskompleksirani paćenici bolje vam je da izgasite kompjuter i odete u šetnju prirodom,
Rakitić po statistikama (whoscored.com) jedan od 10 najboljih igrača Europe ovu sezonu, treći najbolji u BBVA (odmah poslije Ronalda i Messija, prije Neymara). Gleda se sve, stvorene šanse, točni pasevi (relativno i apsolutno), golovi, asistencija, dribling, preuzimanja lopte, possession...
Ima vijest na mirroru da su zainteresovani ManUtd, Chelsea i Liverpool ponajvise, al samo kod vas ima ta cifra od 40 mil, molio bih vas da ne izmisljate vise ako vam nije problem? :) Dobar igrac, svaka mu cast! Zelim mu svu srecu i u klupskoj i u reprezentativnoj karijeri, ako Bog da da pruzi malo bolje partije za bracu Hrvate u Brazilu, jer on to sigurno moze.. :)
Ovo mora da su izmisljali oni idioti sa Indexa.
Nidje veze, Rakitic ne vrijedi ni 10 miliona, a kamoli 40 miliona. Vijestu deplasirali Matija Cvetkovic Babic i Zvonko Idiot Alac.
Da znaš što pričaš znao bi da su oni sa Indexa srbi koji mrze hrvatsku i sve hrvatske igraće. Uostalom ovo nije prva vijest, već mjesecima se spominju Manchester, Chelsea, Juventus is lične cifre.
ako ovaj vrijedi toliko fudbal je def otisao u ***
Ako Suareza uvale za 200 mil.€ E jedino tad za Rakitića mogu dati te pare, ma daaaaj....
kokice da prodaje!
Nagadjanja..nema nista od toga
Rakitić sigurno vrijedi puno, teško je reći da ijedan igrać vrijedi 40, ali ako Bale vrijedi 100 onda 40 nije puno za Rakitića koji svake sezone zabije 10ak golova i 10ak sistencija (ove sezone već ima 7 golova i 5 asistencija u 14 utakmica, znaći svaku utakmicu goli ili asist u prosjeku u Sevilli koja je loša). A to što se tiće reprezentacija, pod Štimcem nijedan nije igrao kako zna, npr Rakitić je pod njim igrao na krilu što nikada u životu nije igrao a da ne pričam o atmosferi u reprezentaciji gdje je 80% ljudi navijalo protiv svoje reprezentacije, to je sada druga prića.
A stručnjaka! Netko ga je gledao i procijenio koliko vrijedi. Statistika je tu! A sad sto igra za Cro! To je već druga priča.
15 miliona maximum...
Avdija:'Ta ce Rakita!
Otkupna klauzula mu je 40 milijuna, ali pošto mu ugovor brzo ističe Sevilla bi ga dala i za 15
ne znam gdje ste samo nasli ovu vijest? 40, halo ba!
Rakitic-Bosanac,inace plav a hrvati su "poznati kao plavokosi", lol covjek ni teritorijalno ni geneticki nema veze sa Hrvatskom
j.e.b.o majku ovaj gentleman je stručnjak za genetiku,sve on zna.
Lik mit o slavenskom porijeklu se prica samo jos na nasim prostorima, glupane glupi. Procitaj koju knjigu seljacino jedna i izadji iz te jazbine seljacke. Kakav crni slaven. 95% hrvata u hrvatskoj je crnokoso, zasto majmune?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)