Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIĆE ŠTETA AKO ODE U ZATVOR.LIVERPOOL SE BORI ZA TITULU.TEŠKO BI IŠLO BEZ STIVENA GERARDA.UZ TEBE SMO.NEDAJ SE.
Treba mu sudit posteno kao i drugim \" obicnim \" ljudima ..To sto je on to sto jeste nek okaci macku o rep ..Ako su drugi osudjivani zbog istog neka je i on dobije ,ko ga ebe..Treba ga kaznit ,on moze biti kabadahija pa udarat,i vi koji govorite da ne treba optidjite nek i vas nabije pa neka ga oslobode.
mislim da gerrard ne bih trebao ici u zatvor zato sto je i ranije bilo tucnjava pa nije isao u zatvor.I ako ce ici u zatvor trebala bi biti kazna tri cetiri mjeseca.
koliko samo novine lazu o svemu,gerrard nije bio pijan,pola sata prije nego sto se sve dogodilo pricao je sa daglishem i njegovom zenom zato sto su gerrard i njegova supruga zeljeli da budu vise ukljuceni u humanitarnu organizaciju daglisheve zenemto sto se desilo,desilo se,i sta sad ?treba covjeka prosuđivat zbog toga sto se potukao???Ako je tako onda covjek ne bi mogao naci nekog s kim moze fino razgovarat
Steta za Stivena.Nadam se da nece ici u zatvor.Zaista steta