Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je pravi Pipo. Ti genocicni fasisticki serbski zlotvore sto si ukrao moj nik zapamti da poznaem nogomeat bolje od tvoga RATO-mira Antica, cetnika i ubice.A ovi sto pisaju gluposti ,samo da kazem da je DZeko nas ljiljan i nas zmaj bosanski i da je nas efenduja Ceric najveci musliman koga je svjet vidio moslije naseh proroka MUhameda BiH4EVER
Rafa voli mlade crnce. Prvo Babel, a kad mu je on dosadio na scenu je stupio N\'gog... Sad ovaj malisa... Bitnije mu je metnut po stare dane nego se boriti za naslov prvaka.
Hvala , hvala na pohvalama , zacrveni mi se desni obraz a i Dzeko gotivi Serica tako da Seric preko Dzeke gotivi i mene :))
Naš vrli i uvaženi rejs hefendija Serić izuzetno cijeni Pipino vaskoliko poznavanje fudbala. Pipo je dobar musliman!
Pipo expert za nogomet i clan lloydove teroristicke skupine
pipo king... pipa za predsjednika!
je.o te dzeko u te guzove usrane jel ti drkas na dzeku vidim u svakom komentaru ga spominjes ba opicen si
@pipo dje si pipo jarane??? pa ti se osim politike razumijes i u fudbal... e zasluzio si blagoslov hefendije serica
Cudo ga Arsen nije ukrao, i Dzeko je rekao da ga je to iznenadilo ,pozmajuci Wengerove sklonosti prema djeci.