Derbi 4. kola FA Cupa
0
Liverpool bolji od Manchester Uniteda
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva je rupa onaj De Gea! ...a cak mi se svidjao dok je branio u Atletico Madridu...
Pao je Dzekin City, pao je veliki United, ko je sljedeci, Arsenal, Tothenham, Real, Barca? Jos jedna velika lekcija iz htijenja i zalaganja u sportu, jer Liverpool je dobijao Uniteda i kad je bio najslabiji, a United najjaci. Tako se brane boje svog kluba i samo tako se moze pobijediti i velika Barca, jer to sto ima Liverpool nema niko drugi.
\"looserpool\" rocks ubi vas ljubomora,nemam nista protiv manu,a bilo bi me stid da takvi navijaju za liverpool
@RED DEVIL Hahahah... Ono bilo na Old Traffordu i misli da je vidjelo \"Svijet\". Pa ne mogu zamislit vu.ko.jebinu odakle ti je babuka sljego kad si tako domisljat. Nek sam ja provincijalac, ali ti si tolka seljacina stari da ti nece pomoc sve i kad bi odletio na Mars, pa se javljao odozgo i hvalio time. Pa sad mi i nije cudo sto navijas za \"provincijalce\" iz Engleske Zenice... hahah. S obzirom kako si pismen i informaticki obrazovan takodjer, vjerovatno govoris onom Old Traffordu na kom si cuvao ovce do neki dan i zamisljao sta je to \"internet\". Ajde neka.
Naslov je true story.
JA SAM KLOCU UNITED FAN20 GODINA SA PONOSOM UNITED JE WORLWIDE CLUB NE KO CITY JADO JADNI JADAN SI TOLIKO DA JE TO NEOPISIVO JER NEMAS POJMA STA PISES O FUTBALU ...IZVINI PISEM I CITAM 4 JEZIKA KLOCU PA MALO GRESKE PRAVIM!!!!!! M.U.F.C. RULE MOTHERFUCKER
koja si ti papcina :D \"VJEROVATNO NEMAS NI ZUBA U GLAVI I TI NESTO PISES O FUTBALU ....SELJAK JA I UNITED\" prvo pokusavas nekoga uvrijediti svojom nepismenoscu (fuTbal) drugo taj isti kako ga ti nazivas \"SELJAK\" se ne ponasa uopste tako (kao ti) trece boli nekog ona stvarka sto si ti isao na teatar snova i trosio taticine pare cetvrto Man Utd bez SAF-a ce biti obicno smece to je klub koji je vladao zajedno sa Chelsea-em dok su bili najbogatiji sad kad ima i bogatijih pokazuju da nisu imali nista osim para i trenera tebi je ponos sto trosis necije pare na takve gluposti (u ovoj drzavi su gluposti) pored toliko gladnih sto navijas za neki Man Utd od kojeg NIKAD koristi neces imati vjerovatno si poceo za njih navijati kad su nesto osvojili i sad se dvoumis da li je tvoj City ili Utd :)
MA TI SI PROVICIJALAC JEDAN KOJI NIGDJE NIJE BIO NI TI STA VIDIO VJEROVATNO NEMAS NI ZUBA U GLAVI I TI NESTO PISES O FUTBALU ....SELJAK JA I UNITED SMO INSTITUCIJA ZA TEBE!!!!! GLORY WILL NEVE DIE!!!!!!.
Halooo ba ...ma libo mene ba djes ti bio, uglavnom... Javi se za 30 godina kad Mancho osvoji 5tu titulu LP-a, jer im je otprilike toliko isto trebalo da se izjednace po broju titula lige. Hjooj jos kad vam ode ona zvakaca guma za klupe, molit cete boga da budete ondje gdje je liverpool danas na tabeli. Mancha je inace toliko ciganski klub da ga i sami stanovnici Manchestera ne mogu smislit, toliko o tome.
M.U.FC.JE INSTITUCIA TO NEMOJTE ZABORAVITI 20 NEXT PLEASE GLORY GLORY UNITED!!!!
realno... mogli su pobjediti jedni i drugi. isto tako i maxi i adam su barem mogli zute dobiti za ono u drugom poluvremenu. samo neka se nije niko povrjedio... a za one koji kazu da manutd tone... pa jedva ste na svom terenu dobili B tim, a i zato sto vojo nije imao koga da ubaci da osvjezi ekipu.. zato samo prema 20toj i gledajte iz sivila sredine tabele... glory glory manutd
BALO JEDAN TI CES MENI RECI NESTO ZA UNITED..NAVIJAM ZA UNITED 20 GODINA(35) MI JE SA I BIO SAM NA TEATRU SNOVA 16 PUTA JER IMAM PARA ZIVIM I RADIM VANI DUGO!!!! GLORY GLORY MAN UNITED FUCKING RULES SELJACICU MALENI!!!!!!
De Gea katastrofa,mislim da ce on jos man.utd.zaviti u crno,nego bolje im je da traze drugog golmana
Hahah... cuj djece sto navijaju za crveni kvazi klub iz manchestera, kako se provaljuju. Tim koji izgubi od Benfice i Basela nije nista drugo do prosjek prosjeka danas, a trenutno se i GK Dinamo moze sa ovakvim Manchom nosit haha.
MA TVOJA PRICA JE DAVNO ZAVRSENA PAPAK JEDAN !!!!! MANCHESTR RULE SUPCINO JEDNA!!!!
mancester smijesan.arsenala su bezveze dobili.liverpul na snagu igra,opet mancester ima raspored.tezak...idu i celziju ,totenhemu i tu gube titulu,a i od ajaksa ce popusiti evropa ligu ,i to je njihov ende za ovu godinu.